Yazık ya üzülüyorum öylelerine. Resmen yıkıklık. 30 yaşında fakir, tipsiz erkekler nasıl yaşıyor acaba.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aha bu ben sayılır ksjsjsjdjdj psikolojim süper
Anksiyete falan da mı yok
Yok be. Hayatımdan baya memnunum. Hayatın keşfetmedigim taraflarını keşfediyorum. Genç yakışıklı paralı iken her şey güzel de yaşlanmaya başlayınca parasızlık olunca hayat baya b*ktan olmaya başlıyor. Bu süreci doğru düzgün yönetince turkiyede bile mutlu olmayı öğrebiliyor insan
Ee sen şimdi hem tipsiz hem fakir değil misin yaşlanınca ne olacak sanki
O şimdiki halim. 4 sene önce Türkiye bu halde değildi. Tipim de sagolsun burs paralarıyla annemin hizmetçisi olacağı ailelerin kızları ile takılıyordum. Şimdiyse iş yok yaşlandım tip kaydı annemgile iş yaptığım için onlarla yaşayıp harçlık çıkarıyorum. Seneye okulum bitiyor. Ondan sonra dertlerimin büyük kısmı çözülüyor. Azıcık sporla biraz da kendime bakmayla tip vs de toparlanır. Su an bakimsizliktan kötü duruyorum
ekşisözlüğe döndü iyicene burası mk :d oradaki linç tayfa buraya mı kaydı naptı ehhehe :d
Anlamadım
nerede sende o zeka :d
Zeka ile ne alaka. Kitap okumuyorum uzun süredir. Dediğin şeyi de okumadım. Sadece ders kitapları
bi de bu kapasitenle millete laf atıyorsun ehehhe :d nese ba bayy
Bu sitede gördüğüm en ilginç hesapsın. Saçma bir şeyler anlatıp zeka arıyorsun bir de, yazık
algılayamıyorsan benim sorunum değil, derslerine odaklan kitap oku. Gerçi kitap okumakla alakası yok tamamen kapasiteyle alakalı :d keşke annenin falan başı ağrısaymış ya da baban başka yere de boşalaymış. :d yoksa çorap mı kullandı orası bir muamma :d
33 yaşında fakir tipsiz ailesi ile yaşıyan erkeğin saldırganlığı da fena oluyormuş hee, tecrübe ettik 😄
kezboş altımdaki araba mercedes ve şu an satmaya çalışsam 1.3 milyon lira ediyor. Gtünü satsan karşılayamazsın. Gerçi ben de kabahat bu sitedeki ergenlere laf anlatıyorum mk :d
Hahaha 1.3 milyon mu ashsjdfk bizim sadece Kadıköy'deki evimiz 10 milyon ediyor
aynen ergen hayal kurmaya devam et
Hahahah. Sana yalan borcum yok. Babam müteahhit benim. Annem de öğretmen. Ama senin bu zeka ile tofaşfan baska araban olabileceğine inanmıyorum sahsen 😄 by
aynen ergen benim babam da elon musk
Tamam fakir uzatma artık
tamam ergen varoşsal problemlerin beni ilgilendirmiyor. Git başka yerde anlat sen bu hikayelerini. Yazık mitomani hastası olmuş mk
Hem fakir. Hem 1.3 milyon lirayı büyü para sanıyor. Hem de takıntılı bir amca. Yazık
benim laflarmı çevirip benim üstümde kullanma mitomani hastası. Ergensin işte hadi uzatma anca gidersin. Profilimde yatmayada devam, belki ileri de sende benim arabamın tekerini alacak paran olur.
Hahaha 😂 profilinde mi yatmak 🤣 senin gibi 1 milyonluk varoş arabasıyla aynı ülkede olduğuma bile üzülüyorum. Okul bitince umarım kurtulurum bu ülkeden de senin gibileri görmem hiö
daha öncede bana çattın şimdi de. amele gibisin kıskançlıktan geberiyorsun mk :d aramızdaki fark ben açık yazabiliyorum sen hamam böceği gibi gizliden. Sen bu kafayla bırak bu ülkeden gitmeyi okulunu bile bitiremezsin. Kekonun tekiyle evlenip günde 5 posta dayak yersin. Mk bi de gelmiş bizi kandırmaya çalışıyor bu ülkeden kurtulmaya çalışan fakir mitomani hastası :d
Yurtdışında yaşıyorsun sanırım ülkeden bir haber olduğuna göre.
Yakışıklı olsa 30 40 50 bakarsın demi çakal seni 😃🤣
Baba parası yiyenlere ne söylemek istersin peki
Hic bisiy. Babam okutuyor sağ olsun
Erkekler için dedik
30 yaşında baba parası yiyen erkek de mi varmış. Asgari ücretli çoğu
Baba zenginse niye yemesin la
Nasıl bir yokluktasın
Değilim
Var mı tokmakçı
sen nasıl yaşıyorsan öyle büyük ihtimal 👌
Ben 19 yaşındayım. Kız olduğum halde 30 yaşında ailem ile yasayamam
işsiz güçsüz duruma düşünce görürüz abicim seni. tuzun kuru diye böyle konuşma.
Koca bulurum en kötü ihtimalle 😄 30 yaşında normal bir insan ailesi ile yasayamaz
başka başarın olacağını sanmıyorum zaten, i
Mimarlık okuyorum. İyi bir mimar olacağım
insanlığı oku, iyi bir birey ol ilk önce
Mükemmellim zaten
aynen
Yoo gayette iyi halimden memnunum
Hiç mi psikolojin bozulmuyor bu durumuna peki
Niye bozulsun ki beni kabul eden böyle eder etmezse çokta şeyimde yani
Fakirsin. Seni kim niye kabul etsin ki. Ya da sen niye birini arayasın ki bu fakirlikle. Kiralar 15 bin tl
Her malın bir alıcısı var yavrum sen rahat ol senin gözünün gördüğünü başkası karekter ve ahlak olarak görüyor
Fakir avuntusu
Odur o
Bozuktur