Kişilik & Karakter Sonsuza kadar susturacaklar seni, son sözün ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bu da böyle garip bir soru işte. Hepinizin aaa. kurban bayramı mübarek olsun derdim. Sonsuza kadar susturacaklar seni, son sözün ne olurdu? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Meleklerimi anneme emanet ederdim.. İyi bakın hepinizi çok seviyorum derdim.. 0 0 Yorumla
X_ruh Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl "Ölümlü olarak konuşmaktansa, sonsuza kadar susmayı tercih ederim." 1 0 Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Unutma ki yiğen her ihanet sevgiyle başlar skdkfkfmfmfmmfmf 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kimse beni susturamaz susturacaksa o sustursun :D son sözüm de bana özel ahajd 0 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gülerdim herhalde hahah Beni kimse susturamaz. Ben istersem susarım :D 0 0 Yorumla
Yakıngibiuzak Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Allah a havale ettiğim de emanet ettiklerimde hepiniz kendinize iyi bakın. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Ben zaten suskun bir cicegm 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kelimei Şehadet getirirdim:) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Meleklerimi anneme emanet ederdim.. İyi bakın hepinizi çok seviyorum derdim..
"Ölümlü olarak konuşmaktansa, sonsuza kadar susmayı tercih ederim."
Unutma ki yiğen her ihanet sevgiyle başlar skdkfkfmfmfmmfmf
Kimse beni susturamaz susturacaksa o sustursun :D son sözüm de bana özel ahajd
Gülerdim herhalde hahah Beni kimse susturamaz. Ben istersem susarım :D
Hepinizden nefret ediyorum olurdu..
Allah a havale ettiğim de emanet ettiklerimde hepiniz kendinize iyi bakın.
Ben zaten suskun bir cicegm
Kelimei Şehadet getirirdim:)
🤫 tıp