Çok gergin bir insanım. Bu yüzden bazen agresifliğe kayabiliyorum. Ama sorun agresiflik değil gerginlik. Çok yorucu!
Normalinde neşeli bi yapım var ama olmadık yere huzurlaşıyorum.
Diken üstünde hissediyorum.
Napmalı ya :(
Fikirrrrrr :)
Çok gergin bir insanım. Bu yüzden bazen agresifliğe kayabiliyorum. Ama sorun agresiflik değil gerginlik. Çok yorucu!
Normalinde neşeli bi yapım var ama olmadık yere huzurlaşıyorum.
Diken üstünde hissediyorum.
Napmalı ya :(
Fikirrrrrr :)
Gerginliği azaltmak için birkaç yöntem vardır. İlk olarak, stres yaratan durumlardan kaçınmak önemlidir. Bu durumda, stresi azaltmak için yoga, meditasyon, nefes egzersizleri ve spor gibi teknikleri öğrenebilirsiniz. Bu aktiviteler, vücudunuzun rahatlamasına ve sakinleşmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, stresi azaltmak için yürüyüş yapmak, kitap okumak, müzik dinlemek gibi aktiviteler de yapabilirsiniz. Bunların yanı sıra, sağlıklı bir diyet, stresi azaltmanıza yardımcı olabilir. Kafein, alkol ve sigara gibi uyarıcıları azaltmak da stresi azaltmaya yardımcı olabilir. Son olarak, stresli durumlarla başa çıkmak için bir terapistle konuşarak size uygun bir plan belirleyebilirsiniz.
Cevap
4Cevap
Ihtiyaçlar hiyararşisinde bir eksikik ola bilr ya da otuz yaş krizi otuzu geç toplarsın
Teşekkür ederim galiba ihtiyaçlar hiyerarşisinde sorun varmış :))
regl dönemi mi? normalde neşeliyim dediğine göre hep gergin değilsin bu ara böyle?
Yok regl diye değil. ruh halim değişken. İnsanların yanında geriliyorum özellikle.
Doğru. Yarın son gününmüş gibi yaşamak gerek :))
Hahaha terzi söküğünü dikemezmiş bende hep Motive ederim ama yapamam :)) Dua ediyorum işte napim.
Tütütütü atmış yetmiş nazarlardan gitmiş 😂😂😂😂
Unutmuşum:) bulamadım da şimdi amaaan :p
Olayları yok sayarak ancak ve ancak
İlgili bölüme gitmek iyi olabilir
Psikoloğa mı?
Psikoloğa git dinlesin sonra sen onu dinle bakalım ne diyor, bir de pskiyatiste git ne dediklerine bak sorun olup olmadığını psikoloğa göre daha iyi değerlendirir pskiyatristin de düşüncesini tavsiyesini dinle sonra daha iyi anlarsın kendini , duygusal dalgalanlamalar her kadında olur olmuyor diyen yalan söylüyordur üstünü örtüyodur emin ol, kadınlar bize göre çok aşırı duygusal, bu şekil de bir yol izlersen mantıklı olur gibi , direkt anlat sonra sor nedir benim derdim de , sonra bak bakalım yani tutarlı mı tutarsız mı , ilaç kullanmadan savuşturmak daha iyi olur , büyüm bir sıkıntın olduğunu sanmam yine de bu yolu izlemek iyi gibi için rahat eder
Hmm tamamdır gidip sorucam teşekkür ederim 👍
Üzme kendini👋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?