Selam ♾️ Son zamanlarda veya şu an ruhsal olarak, zihinsel olarak nelerin ya da neyin eksikliğini hissediyorsunuz, En çok ihtiyaç duyduğunuz yaşamak istediğiniz bir duygu ya da düşünce var mı?

Selam ♾️ Son zamanlarda veya şu an ruhsal olarak, zihinsel olarak nelerin ya da neyin eksikliğini hissediyorsunuz, En çok ihtiyaç duyduğunuz yaşamak istediğiniz bir duygu ya da düşünce var mı?

Selamlar olsun.
En çok istediğim şey kendimi dinlemek sanırım. Lakin ona bile ne iznim ne de zamanım var. Kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki 24 saat uyusam her gün geçmez sanki, öylesi bir yorgunluk, halsizlik keyifsizlik hali. Aynı anda hem birçok şey yapmayı isteyip hem kolunu kıpırdatmaya hali olmaz mı insanın ya hu? Benim işte o. Bilmiyorum, belki geçicidir, ki inşallah öyledir. Her şey düzelir ve daha da güzelleşir inşallah. Tabi ki büyük kısmının benim elimde olduğunun bilincindeyim. Elimden geleni de yapıyorum ama... Bakalım, gökyüzüne hâlâ bakabiliyorsak ve güneş sakınmıyorsa hiçbir gün ışığını, hâlâ umut var demektir.
Ha bir de kedi. Ruhumun en en en çok kedilere ihtiyacı var. Bir kedi ve çay eşliğinde sabahlara kadar balkonda oturabilirim kendi halimde.
Vesselam.
Düşünceleri yaşamak istediğimiz zaman yaşayabiliyoruz. Bu yönden ihtiyaç duymadan bunu karşılıyorum. Duygusal olarak en çok ihtiyaç duyduğum şey uzun zamandır bağımsız ve özgür olmak ama bazen bu ihtiyacın karşılanması mümkün olmayabiliyor ve kabullenmesi de bir o kadar zor.
Normalde üzgünken ağlayamayan biri olarak, mutluluk gözyaşlarına ihtiyacım var kesinlikle 😎
Teşekkür ederim 😎
Rica ederim 🌸
Ruhsal olarak dinlenmiş durumdayım. Memleketimde olmak bana hep iyi gelmiştir.
🍂 :)
Rica ederim :)
Cevap
9Cevap
Yalnız kalmaya, kafa dinlemeye, kendimle baş başa kalmaya, dış seslerden arınmaya öyle çok ihtiyaç duyuyorum ki çoğu zaman. Kahve keyfi yapmaya ve hızlıca değil de yavaş yavaş o kahveyi yudumlamaya ihtiyaç duyuyorum lakin çok değil kısa bir süre sonra bu ihtiyaçlarımı yerine getireceğim.
Güvenmeye de ihtiyaç duyuyorum, inanmaya da lakin hislerimin beni yanıltmadığını da görüyorum, bu kez saf olamıyorum, gözümü kapatamıyorum, kendimi kandıramıyorum lakin güvenmeye öyle çok ihtiyaç duyuyorum ki, keza anlaşılmaya da, beni benden gayrısı anlamıyor.
Hayatta bana pusula olacak bir canlı rehber.
Beni pohpohlamayacak ya da yargılamayacak. Sadece iyi yönde bir yol gösterecek. Ardından strateji öğretecek, taktik söyleyecek, alternatif senaryolara göre oyun tarif edecek bir kılavuza ihtiyacım var. Canlı kılavuza.
85 milyonun içinde bulamadım. Çünkü adam benim hangi düzeltmeye çalışan birisini tanıdıysam aynı zaafları adamın kendisinde de görüyorum. O saatten sonra ağzıyla kuş tutsa ne? Bir kulaktan girer, diğer kulaktan çıkar söyledikleri.
Son tahlilde; ÖZÜ KÖZ OLMAYANIN SÖZÜ ÖZ OLMAZ.
Kendimle baş başa kalmak... ruhumu, kendimi dinlemek... inzivaya çekilmek
Yaşımdan yorgun,
yaşımdan telaşlıyım bugünlerde!
Kaç yaşındayım sahi
saymadım, bilmiyorum!
Belki kırklarımdayım
belki otuzlarımda!
Belki de doksan sene yuvarlandım bu dünyanın sırtında!
Hiç bilmiyorum!
Şilan Avcı / Biraz Yorgunum
🤗🤗
Herkesten ve her şeyden uzaklaşmaya en uzağa gitmeye o kadar ihtiyacım var ki.. 18 yaşımda gelecek kaygısı içinde tonlarca stresin altında yaşamaya çalışıyorum. Bazen o kadar ağır geliyor ki taşıyamayacak gibi hissediyorum. Keşke sadece gelecek kaygısı olsa.. İnsanların çenesi de ayrı bir taraftan durmuyor herkes her yerden baskı yapıyor. Çok yoruldum..
Gerçek hayatta gerçek bir dosta ihtiyaç duyuyorum bir de okul hayatımda daha fazla başarıya..
Menfaati olmadan sadece gerçekten seven samimi birine ihtiyacım var.
Gayet iyiyim ama bazen durgunluk geliyor hiçbir şey yapasım olmuyor. Sıcakların etkisi galiba.
Bir kişinin beni sevip sarmalamasına ihtiyacım var.
iyi bir gerçek dost ve arkadaşa ihtiyacım var. ve akıl alabileceğim bir büyüğüm olsun isterdim.
Huzur hiçte fena olmaz
Şu anlık ihtiyaç duyduğum bir şey yok
Detoks suyu :D?
Hemen hazırlıyorum :D
Tatile ihtiyacım var kesin olarak 😄
Kötü bir günün ardından nefes almakta zorlanıyorum
1 aylık tatile ihtiyacım var.
Bir kadına ihtiyaçim var
Mutluluğa ama olamıyorum ne yazık ki
Şu an birşeye ihtiyaç duymuyorum
Sarılmaya 💜
Ona benimde ihtiyacım var ://