#SheWolfWoman
#Karakterinizden yola çıkarak ilk üç temel ruh ihtiyacınızı belirleseniz neler olur?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
#SheWolfWoman
#Karakterinizden yola çıkarak ilk üç temel ruh ihtiyacınızı belirleseniz neler olur?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
İnsanların ruhunun temel ihtiyaçları, sevgi, bağlantı, anlam, amaç ve büyüme gibi unsurlardan oluşur. Sevgi, sevdiklerimize ve sevildiğimize dair hislerimizi ifade etmek ve paylaşmakla ilgilidir. Bağlantı, başkalarıyla derin ilişkiler kurmak ve sosyal bağlantılarımızı güçlendirmekle ilgilidir. Anlam ve amaç, hayatta neyin önemli olduğunu bulmak ve bunlara yönelik yaşamakla ilgilidir. Büyüme, kişisel gelişim ve potansiyelimizi gerçekleştirmekle ilgilidir. Bu ihtiyaçları karşılamak, ruhsal sağlığımızı destekler ve mutluluğumuzu artırır.
Sevgi sadece.. şu hayatta en çok sevilmek isterdim.. değer görmek birisinin en değerlisi olabilmek.. beni de merak eden düşünen birisi olsun isterdim ama olmadı maalesef
Öz saygı sevgi dinginlik. Bu üçünün olduğu ortamda her şey bana yolunda gidecekmiş gibi pozitif ve olumlu düşünceler aşılıyor ve gerçekten bunları yakaladığımda daha sakin kafayla herşeyin hakkından geliyorum🌺✨
Cevap
17Cevap
Embesillerden ve ruhsuz insanlardan uzak durunca enerjim zaten yerinde benim ahsh
Bazen dinlenmek istiyor bazen bütün düzeni yerine oturtmak istiyor bazende ayağa kalkıp daha fazlasını yapabileceğini göstermek istiyor gitgwller adasında olan bana oluyor hjk
Zeytinyağlı yaprak sarması, Bol domatesli biber dolması, Bulur pilavı ile etli kuru fasülye, mantı, iç köfte, arap tava 😂😂😂😂😂
Keyif-huzur
Değişim-yenilik
Birini mutlu etmek (hak eden insanları. Mesela masum çocuklar, masum yaşlılar, annem gibi).
Sakinlik, dinginlik, huzur, ana odaklanmak ve olumlu açılardan olaylara bakmak.
Sevmek sevilmek ilk temel ihtiyacım, erkek enerjisi olmasını severimm
Şarkı söylemek aşırı derecede iyi hissettirdiği için bana iyi geliyor.
Sessizlik, öz sevgi, öz şefkat..
Tabi biri beni sevip şefkat gösterse hayır demem. 😄
Huzur mutluluk ve rahatlık eziyete gelemeyen bir ruhum var
Heyecan, farklılık, mutluluk.
Saygı, sevgi kabul görme..
Spor müzik kitap deniz sevgi 🥰
Sevgi karşılıksız ve beklentisiz saf bir sevgi
Namaz, spor ve inançlı biri olmak
Müzik ilgi güzel sevilmek
Huzur , sakin sesiz bir ortam
Anlaşılmak, ilgi ve sevgi.
Ruhum yok ruhsuzum 😂