Bende 8 falandım reis abimle oynardık çok farklı günlerdi güvendiğim çok arkadaşım oldu güven duygusunu ilk orada öğrendim aynı zamanda ticarette kazık yemeyi. d
Aynısının benzeri olmuştu valla kaç m olduğunu hatırlamıyorum ama ticaretten 10m koyulmuyordu galiba benim doluya birisi 10 diye 1m koymuştu bende o heyecanla sıfırları saymadan basmıştım 🥲
Vay be kader mahkumu da olduk fşşdlxxşşc hayır bide neyin ne olduğunu bilmiyoruz, çocuk aklımızla oynuyoruz işte. I dönemler oyunun sistemini çözmek nerden baksan 1 buçuk yıl gibi bir süre ediyordu. O da hiç bırakmayıp devam ettiğim sürece
Bi araştırmam lazım onu yıllardır bekliyordum şimdi çıkıncada bi heyecanı gelmedi çıkmıyor diye heyecanlıymış heralde gerçekleşti diye pek iyi hissetirmedi :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim yaşım level olsaydı şu an 23 level olurdum her yıl 1 level atlıyorum ama olgunluk yaşı dersek max level olurdum
33 olurdu gadası 🙃
Selamlar olsun.
Birkaç ay sonra level 21 açılacak. Sandığım ve hissettiğim 81, neyse bu bilgi bende kalsa da olurdu.
Hayırlı akşamlar dilerim.
19 görünüyorum ama 30 diyesim var. Hatta şöyle bir toprak leveli açılsa fena olmaz
Bunu bi yerde görmüştüm çok hoş bi söylem. Bence artık yaş yerine level demeliyiz 21 levelim.
20 lvl oldum örümcek zindanında hızlı kasacak yok mu kdwldkejd
2. köye gel dolunay düşürelim
Geliyorum reis ben ch2 geçeyim vahşi okçudan başlıyıcam. d
Yabani general bulursan kes onlardan düşer
20 lvlde zor oluyor destek lazım reis
Hee üst lvlerden grup kuralım öyle daha kolay olur
Valla gaza geldim harbi Mt2 giresim geldi 5 dk daha yazarsam yabani general tokatlamaya geçecem kznakxms
2009 zamanları prime zamanlardı be oakXlşcşv 11 yaşında çocuktum 30 yaşlı adamlarla kanka olurdum ne günlerdi ama
Bende 8 falandım reis abimle oynardık çok farklı günlerdi güvendiğim çok arkadaşım oldu güven duygusunu ilk orada öğrendim aynı zamanda ticarette kazık yemeyi. d
Ben KDP’mi 2M diye 200k’ya kaptırmıştım 🥲
Aynısının benzeri olmuştu valla kaç m olduğunu hatırlamıyorum ama ticaretten 10m koyulmuyordu galiba benim doluya birisi 10 diye 1m koymuştu bende o heyecanla sıfırları saymadan basmıştım 🥲
Vay be kader mahkumu da olduk fşşdlxxşşc hayır bide neyin ne olduğunu bilmiyoruz, çocuk aklımızla oynuyoruz işte. I dönemler oyunun sistemini çözmek nerden baksan 1 buçuk yıl gibi bir süre ediyordu. O da hiç bırakmayıp devam ettiğim sürece
Vallahi jdkadjjs şu an aynı tarz oyun çıksa diye arada aklımdan geçiyor ya da Metin2 mobil ama betasız 99 lvl son haliyle. d
Metin2’nin mobil versiyonu var ki. Metin2 Global, yeni çıkmış sanırım
Bi araştırmam lazım onu yıllardır bekliyordum şimdi çıkıncada bi heyecanı gelmedi çıkmıyor diye heyecanlıymış heralde gerçekleşti diye pek iyi hissetirmedi :D
24 leveliz. Gelişmeye açığız :D
10 level üzerinden 7yi geçmek üzereyim ahahah
19 olurdum
26 yas
90 olurdum mlsf
20 level
20. leveldeyim
20 level olurdum
30 olurdum
21 level 😄
21. Level
Level 43