Güncellemeler
+1 yıl
Benim gibi aynı sorunu yaşamış ve kurtulmuş kişilerden sadece yardım istiyorum. Ters cevap veren ve ya verecekler başınıza umarım gelmez.
Tek başıma uyuyamıyorum korku basıyor, korkudan üstümü bile açamaz hâle geliyorum. Gözümü kapadığımda sanki biri ve ya bir şey bana zarar verecekmiş gibi düşüncelere kapılıyorum, yanımda ruhani varlıklar varmış gibi hissediyorum, inanılmaz korku sarıyor içimi. Dün gece tek yatmak zorunda kaldım, yatamadım gittim annemi çağırdım utandımda kaç yaşına geldim hâlâ tek yatamıyorum. Yaşım 21 lütfen yardım edin nasıl atlatabilirim? korkularımı nasıl yenerim? Aslında bi ara yenmeye başlıyordum alışıyordum geçtiğimiz günlerde bir olay yaşadım korkudan aklım çıkıyordu...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini okumalısın abdest alıp yanına 1 bardak su koy içine ayetel kursi oku bir kağıda da yaz yastiginin altına koya odanı yatağını sirkeli su ile sil birde böyle dene
Sakin ol mom
@GözümKIIZarıyor gayet sakinim kuduruk
Çin ya da şeytan var demiyor kuruyuk 😂
@GözümKIIZarıyor ne siritiyorsun Habeş maymunu soru senin mi he?
Namaz kılıyorum devamlı ayet okuyorum zaten
Sende sirit teyzem
Vesvese veriyorlardır o zaman boş insanla uğraşmazlar. istersen birde psikologa git belki uyku ilaçları iyi gelebilir. gecmis olsun
Üff benle uğraşmasınlar ya onlara bir şey yapmıyorum. ilaç çok uyku yapmaz mı 7 de kalkıp işe gidiyorum uyanabilir miyim?
Dozunu ayarlayabilir doktor
Teşekkürler.
Usta başucuna kur'an-ı Kerim'i al birkaç tane de dua başucunda dursun odanı sağlam aldıktan sonra huzur da gelir zaten
Teşekkürler ama zaten namaz kıldığını için devamlı ayet okuyorum. Yüksek oranla benim ki psikolojik bir şey çünkü gündüz tek uyurum ama gece uyuyamıyorum. Küçüklükten beri hep kalabalık ortamda yattım, belkide bu yüzdendir bilmiyorum.
Vallahi yeni taşındığımız evde ilk yattığım yer artık ev sahibinin mi yoksa başka bir şeyin mi onun geçiş yolu üzerindeydi her gece gelip üzerime oturuyordu başucuma kur'an-ı Kerim ayetleri aldım Ondan sonra çok rahatım yani
Nasıl anlamadım daha açıklayıcı yazar mısın
Halk dilinde söyledikleri Karabasan tarzı �şte o 3-4 gün falan uğraştık onunla her gece aynı zamanda gelip üzerime oturuyordu benim nefesim kesiliyordu hareket edemiyordum konuşamıyordum gözlerimi açamıyordum 3 gün ve 4 gün olabilir Biz sinirlendim epey bir sinirlendim gözlerime seyirdim açmaya çalıştım çok az bir şey açıldı saçlarını gördüm sadece epey bir uğraştık Ondan sonra işte başucumu odamı sağlama aldım ben ondan sonra gelmedi bir daha
Off duayla falan olacak şey mi bu ya herkesi birazcık mantığa davet ediyorum. Psikoloğa git.
Düzeltir mi diyorsun
Yahu bu zaten psikolojik bir rahatsızlık neden düzeltmesin biraz mantık!
Tamam ne kızıyorsun
Üzerine üzerine git başka yolu yok
Olmuyor yapamıyorum. Lanet bir şey ya
ne yapalım şimdi gelip yanına mı yatalım dua oku
Haha😂
böyle yaparsan daha fazla korkarsın ne kadar dua biliyorsan hepsini oku
Gel yat bende sana basarım.
Telefondun dizi film falan acsan?
Ne işe yarayacak ki
Ses olur. O ses dikkatini dagitir dizinin sesine odaklanirsin ve o dusunceleri unutursun. Bir kac gun dene
Tamam tek yatmak zorunda kalırsam denerim teşekkürler.