Hayatınızı kısaca özetler misiniz 🕵️‍♂️?

Hadi şöyle geçmişe gidelim aşama aşama beyin fırtınası :)

ben başlıyayım

ilkokula başlayana kadar hep sokakta oynardık galiba o sokak kültürünü son yaşayan nesil bizdik

ilkokula başladım cansu diye bir kıza aşık oldum kafa leyla, denemelerde sondan birinciyiz şaşmaz :)

ortaokul farklı farklı yerlerde geçti pederin iş durumundan köy okulunda bile okudum

lisede1'de bir dostum oldu sıra arkadaşım bilal, güzel bir yıl geçirdik , sonraki 3 yıl hayalet gibiydim

neyse 2018 ben mezun oldum yks sınavı falan cebelleşip durdum 3 yıl evden çıkmadım ama hakkıyla çalışmadığım için 3 kere girip artık pes edip kpss'ye girdim o da boşu boşuna bir uğraştı

tabi bu süreçte 1) inşaatta bir ustanın yanında elektrik tesisatı tarafında çalıştım , 2) oluklu mukavva fabrikasında çalıştım , fabrikada 1 ay çalıştıktan sonra atandığımı öğrendim , tabi öğrenmeden 3-5 gün önce gece kuytuda oturup, çaresizlikten ağladığımı bir ben bilirim

neyse şimdi son olarak hayat benim için yeni başlıyor diyebilirim, işyerimiz çok iyi , işimiz de iyi karışan eden pek olmaz işini iyi yaptıktan sonra , öyle işte. şimdi oturup düşününce hiç aksiyonlu bir şey yok aslında.