Selam ♾️ Dikkatsiz birisi ile arkadaş olabilir misiniz, mesela aşırı rahat önlem almayan ya da sürekli gereksiz riskler alan birisi. ama bu iyi anlaştığınız birisi de olabilir.

Selam ♾️ Dikkatsiz birisi ile arkadaş olabilir misiniz, mesela aşırı rahat önlem almayan ya da sürekli gereksiz riskler alan birisi. ama bu iyi anlaştığınız birisi de olabilir.

Olurum tabiki de.
Zaten ben hep insan biriktirdim diyen tayfa'dan olmadığım için çok da güzel arkadaşlıklar var. Ayrıca kategorize etmek de saçma olur bence.
Yeri gelir o dikkatsiz arkadaşlarım benden daha detaylı ve derin düşünebiliyor ve bu her defasında beni şaşırtabiliyor 😃
Bir kişinin dikkatsizliği, onun arkadaşlık potansiyelini etkilemez. Ancak, arkadaşlık kurmak için karşılıklı ilgi ve uyum gereklidir. Eğer bir kişiyle arkadaş olmak istiyorsanız, onun kişiliği, ilgi alanları ve değerleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için onunla zaman geçirmeniz gerekir. Bir kişinin dikkatsizliği, onun diğer özellikleriyle birlikte değerlendirilmelidir.
Kafa ve karakter uyuyorsa olurum arkadaş onun sakarlıklarının tedbirini almak da bana mental egzersiz olur 😎
Teşekkürler 😎🙏
Rica ederim 🍀✨
Olurum muhtemel benle. arkadas olursa değişir 😂
Tşkler Can 🤗
Rica ederim abla 🤗
Cevap
11Cevap
Bu kişi benim yakın arkadaşım oluyor. Onu çok seviyorum ama sürekli onu korumam gerekiyor. Yolun karşısına geçerken bile sağına soluna bakmaz kendisi😅
:D :D dimi
Korumasıyım onun😅
Olurum ama sürekli bir anne gibi gözüm üzerinde olmak zorundaymış gibi hissediyorum..
Evet olabilirim ama ben çok dikkatsizim en yakın arkadaşım da tam tersi :D arada atışıyoruz bu konuda
Haklısın :D
Dikkatsiz olduğum konusunda mı :D
Hayır olabilirim dedin ya yani dikkatsiz kişi ile de arkadaş olunur bence :D
Hee tamamıdr :D dikkatsizliğin zararı kişinin kendisinedir çevresini düşünmeden hareket etmesi bir tık bencilliğe girer.
Evet kesinlikle yoksa sana dikkatsiz der miyim hiç modluk da mesela gözünden kaçmazdı hiç bir şey :D :)
O günlerim de gelir belki 😅
Hayir ben onlari cocuk gibi goruyorum. Sadece bugunumuzu dusunerek yasayamayiz. Canimiz istiyor diye her gün cips yemek gibi bir şey. Hasta olunca ne olacak?
Çok sık zaman geçirmemek kaydıyla olabilir. Düşüncesiz davranan insanlara artık pek tahammülüm yok 🤷🏼♀️😄
Teşekkürler :D
Benim için kişiliği önemli olurdu, kafa dengi biriyse arkadaş olurdum. Birazcık sakarlıktan zarar gelmez. 😄
Kimseyi yadirgayamazsin ki o kendinin bileceği bir şey o yüzden arkadaslik kurarim bana zarari olmadığı surece
Biz de zamanında dikkatsizdik ki halen dikkatsizim :D
Olabilir var öyle çılgın arkadaşlarım. Arada annelikte yapıyorum onlara 😆
Olurum.. çünkü ben cok cabuk sahipleniyorum... evladim gibi korur kollarim. O iş ben de
Nekadar dikkatsiz? Neye dikkatsiz? Yolda yürüyebiliyo mu düşmeden mesela🤣🤣
Olmam , habire arkasının toplanması gereken gamsız tiplerle vakit kaybetmenin anlamı yok
Dikkatsiz arkadaşlarım var zaten bana sorun olmuyoda işte kendilerine zarar veriyolar.
Olurum ya o kadar da takılmam
Olurum elbette ama nerde risk almasını bilmeli
Çocukluk arkadaşım var sağlamdır kisiliği. her an ne yapacağı belli olmuyor🤠 gram göz korkusu yok cesareti aşmış
Evet olabilir bende oyleyimdir biraz
Dikkatli dikkatsiz hiç fark etmez
Hayır olmam
Dikkatsizlik hepimizde yokmu? Olurum tabi
Var öyle bir iki arkadaşım 😀 zor ama güzel oluyor
Dikkatsizlik hepimizde yokmu? Olurum tabi
Beni riske atmadığı sürece olurdum
Hayır olamam
Asla
Dikkatli arkadaşım yok sqskfv olabiliyorum demekki
Yokkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?