hergün bakıyorum genelde ama instada spam olarak düşünleri kontrol etmiyorum mesela gizlenen istek kısmını orada birikiyor bakmadıklarım bazen bugün onları temizledim mesela
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet o kısımda çok fazla mesaj oluyor.. Neye göre ayırıyor oraya atıyor sistem acaba
Ben dindarım alt metinli bir soru. Bu dinciler niye böyle? Neden sürekli ben müslümanım deme ihtiyacı hissediyorsunuz? Allah'ın görmesi yetmiyor mu size?
Şeytan icadı telefonunuz size küçük bir latife yapmış🤗Otomatik düzeltme yüzünden oluyor böyle şeyler en çok kullandığınız kelimelere kaymıştır. Zamane müminlerinin dertleri işte🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben genelde mesaj gelince bakarım mesaj gelince bildirim geliyor zaten ama yazan da yok hiç. sadece arada yazan oluyor o kadar
hergün bakıyorum genelde ama instada spam olarak düşünleri kontrol etmiyorum mesela gizlenen istek kısmını orada birikiyor bakmadıklarım bazen bugün onları temizledim mesela
Evet o kısımda çok fazla mesaj oluyor.. Neye göre ayırıyor oraya atıyor sistem acaba
bilmem 🤷🏻♀️
Ben dindarım alt metinli bir soru. Bu dinciler niye böyle? Neden sürekli ben müslümanım deme ihtiyacı hissediyorsunuz? Allah'ın görmesi yetmiyor mu size?
Ne alaka konuyla? Şizofren misin
Bilmiyorum meal kutunuzla ilgili olabilir
Şeytan icadı telefonunuz size küçük bir latife yapmış🤗Otomatik düzeltme yüzünden oluyor böyle şeyler en çok kullandığınız kelimelere kaymıştır. Zamane müminlerinin dertleri işte🙏
Müslümanım gurur duyuyorum... Kudur 😅
Tamam, hadi sen biraz meal oku :D
Sosyal medya hesabım burası haricinde yok. Burayı arada kontrol ediyorum çünkü mesaj varsa bekletmeyi sevmem. Ayrıca ayıp olur yani.
Sosyal medya olarak bir tek burayı kullanıyorum , burada da zaten bildirim gözüktüğü için kontrol etmeme gerek kalmıyo.
İnstada iş zıvanadan çıkıyor okumadan sildiğim çok oluyor. Burası sakin.
İnsta da erkeklere de mi fazla mesaj geliyor yani
Geliyor bana.
Orjinal fotolu hesabın mı nasıl geliyo
Orijinal tabiki de. Normal hesabım.
Yuh artık hemcinslerim de cozutmuş
Neden burada hiçbişeyden haberi olmayan sanki fanusta yaşayan kızı oynuyorsun sende pekala gayet iyi biliyorsun sanal alemde nelerin döndüğünü.
Haberi olmayan bir fanus kızı değilim tanımadan dil uzatma. Burdaki muhabbet iş zıvanadan çıkacak kadar bir erkeğe kadınların yürüyüp yapışması..
Gayette yürüyüp yapışıyorlar. Kızların çoğunun bu noktada erkeklerden bir farkı yok.
Anladım 👍
Zaten sadece hemcinslerimle muhatap oluyorum sosyal medyada. Mesaj geldikçe de cevaplıyorum her gün.
Pek etmiyorum
Senden türbanlı nude istiyorlardır
Kes lan kaşarrr
Sürekli bakıyorum 😂😂
Cok nadir bakarım
Evlimisin