İnternet & Teknoloji 3 ay Sosyal medya hesaplarınızı ne sıklıkta kontrol ediyorsunuz? kir_papatyasi__ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sosyal medya bağımlılarını görelim 🙂 Sosyal medya hesaplarınızı ne sıklıkta kontrol ediyorsunuz? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BloodyGamerFenomen Takip Et Master Yaş: 31 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b görüş paylaştı. Yok ki. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MrBiBiskremVersem Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 99% 3 ay sosyal medyadakıa dreslerime o kadar az giriyorum ki bazılarının şifresini bile unuttum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
alicelosangeles Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 100% 3 ay her gün 2 kere tüm sosyal medyalarımı1 sosyal medyamı ise sık sık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HuZuRVeReNYoKMuU Takip Et Yoda Yaş: 31 , eig 48% 3 ay Arada bir yani nerdeyse hiç girmiyorum gibi bir şey bu aralar KS deyim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 99 , eig 44% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b görüş paylaştı. Aklıma geldıkce Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 3 ay Burayı ben KS bağımlısıyım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
wonderita Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 100% 3 ay Alışkanlıktan dolayı günlük :( Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Burakx12 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 94% 3 ay Neredeyse her gün 1 kez. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 31 , eig 94% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 664 görüş paylaştı. Her gün bakarım öyle bi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 22 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b görüş paylaştı. Telefon elimdeyse işte ve evdeysem bakarım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 3 ay Çok ediyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Freudunkuşu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 3 ay Hiç hesabım yok bebito Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SakarIQ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 100% 3 ay Her sabah merak 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Yok ki.
sosyal medyadakıa dreslerime o kadar az giriyorum ki bazılarının şifresini bile unuttum
her gün 2 kere tüm sosyal medyalarımı
1 sosyal medyamı ise sık sık
Arada bir yani nerdeyse hiç girmiyorum gibi bir şey bu aralar KS deyim
Aklıma geldıkce
Burayı ben KS bağımlısıyım
Alışkanlıktan dolayı günlük :(
Neredeyse her gün 1 kez.
Her gün bakarım öyle bi
Telefon elimdeyse işte ve evdeysem bakarım
Çok ediyorum
Hiç hesabım yok bebito
Her sabah merak 😅