İlla sevgiliniz olması gerekmez.. Sizi buz gibi soğutan o davranış ne olur?
Keyifli günler.. 🧊✨

#smell

İlla sevgiliniz olması gerekmez.. Sizi buz gibi soğutan o davranış ne olur?
Keyifli günler.. 🧊✨

#smell
Sırf yaranmak için insansın benliğinden tamamen uzaklaşması, herhangi birisinin bana ya da başka bir insana gereksiz bir şekilde gösterdiği saygısızlık, bulunduğu kalabalık bir ortamsa haddi olmadan başka birisini ezen kişi, sanki ortamın abisi, ablası oymuş gibi davranan insanlar, benim şöyle param var böyle param var deyip övünen insanlar, olduğu ya da olması gerektiği konumun farkında olmayan insanlar.
Kibirli ve laubali davranışlar. Bazı insanlar özgüven ve samimiyet adı altında kibirlerini ve laubali tavırlarını normalleştirmeye çalışıyorlar. Aradaki o ince çizgiyi bilmek, kendini yetiştirebilmiş olmak çok önemli.
Buz gibi kesilmeme neden olan davranışlar genelde karşımda ki kişinin soğuk davranması ya da birden neden yokken konuşmayı ve samimiyeti kesmesi olurdu. bu tür kişilere güvenmiyorum çünkü. bunun dışında arkamdan konuşulması yüzüme söylememesi. ya da hakaret etmesi küfür etmesi gibi şeylerde beni bir kişiden direk soğutur. veya yalan söylemesi, Keyifli günler ✨✨
Cevap
9Cevap
Bir öyle bir böyle dansöz gibi kıvırıyorsa yeterlidir benim için 😬😂
Ortamda birini görünce değişen tipler
Kıçı başı ayrı oynayanlar diyorum ben onlara..
Benim diyen oryantellerden daha iyiler 😂
Fakat beş para etmeyecekleri için para bile takılmaz :D
1 kuruş takarız ya shdjd
alnına yapıştırırız şaak diye :D
Doğrusunu bildiğim yalanları duymak, özellikle en sevdiğim ve güvendiğim insanlardan.
Bazen böyle doğrusunu bilirsen de inatla sorarsın ya hâlâ buna karşın verilen yalan cevaplar buz gibi eder
İnsanları yaşınız ilerledikçe dinlemez, anlamaz, anlam veremez hale geliyorsunuz. Birden fazla sebebi olabilir aniden aklıma gelmedi.
Sahteliğe ve yalanlara maruz kalmak, beklemediğim birinden beklemediğim tavırlara denk gelmek.
Artık herşeye buz kesiyorum aşırı derecede dikkat dağınıklığı yaşıyorum
Abartı mimikler kullanılması, mizah anlayışının kötü olması anında soğutuyor.
Başkalarının yanında değişen tipler diyecektim ama yazan olmuş
Yalan söylemekten rahatsiz olmayan insan gördüğümde.
Abartılı küfür eden ve fazla yapışkan insanlardan soğuyorum ben.
Göz göre göre yalan söylenmesi hic haz almam nefret ederim.
arkamdan konuşulması ve ihanet türevi şeyler
Had bilmez söylemler, haksız tavırlar
Karşı tarafın sürekli kendini övmesi🤢
Uygunsuz laflar.
Eski iliskilerini amlatan
Kimsenin yaptığı davranışla buz 🧊 kesmem
Laubalilik, sınırı bilmemek ve gevşeklik
Alaycı ve egolu tavırlar..
Yalancı insanlar
Sahte olan her şey
Kavga edince
Argo konuşulması..