Kişilik & Karakter Bedeniniz değişmiş olsa ne yapardınız? Hayatınıza yeni bedeninizde nasıl devam ederdiniz? StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bir sabah uyanıyorsunuz ve bedeniniz değişmiş.Erkek gibi düşünüyor, erkek gibi hissediyor ama bir kadının bedeninde nefes alıyorsunuz.Kadın gibi düşünüyor, kadın gibi hissediyorsunuz ama bir erkeğin bedeninde nefes alıyorsunuz. Bedeniniz değişmiş olsa ne yapardınız? Hayatınıza yeni bedeninizde nasıl devam ederdiniz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Korkardım ya. Noluyor lan diye dışarı fırlardım muhtemelen. Ya da o gün evde kalır kendime telkin de bulunurdum. Zor be ya düşünürken gerildim 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kızların bazı anlamadığım durumları, hareketleri ve düşünceleri var. Onları anlamaya çalışırdım kafaları nasıl çalışıyor diye. Sonra da alışveriş yapardım çünkü kız olmak alışveriş ve makyaj gerektirir. 🤔 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ayakta çişimi yapmaya çalışırdım asdjdk 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben daha yakışıklı olacağım için severdim yeni kendimi 1 0 Yorumla
PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Tövbe estağfurullah yok yok olmasın böyle şeyler snsns 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Bilemiyorum nasıl hissederdim. Gerçekten de çok garip bir süreç olurdu benim için. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Göğüslerimi çimdiklerim bu rüya mı diye aynaya bakar şok olurum. Kızlar nasıl tatmin oluyorlar diye denerim. Ama nasıl geçer bilmiyorum yani garipolur 1 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kafama sıkardım. 2 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Cinsiyet değiştiren insanlarıda hiç yargilamadim neden başıma geldi yaa🙄 0 0 Yorumla