Güzellik & Bakım Değiştirme şansınız olsaydı vücudunuzda neyi değiştirirdiniz? süngerbobyeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Fiziğinizi Beğeniyor musunuz? Genel vücut ölçülerinizi biliyor musunuz? Değiştirme şansınız olsaydı vücudunuzda neyi değiştirirdiniz? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Daha yakışıklı olmak isterdim ben. 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl diş yapımın daha düzgün olmasını ve boyumun 170 üzerinde olmasını isterdim. kilom iyi durumda. sende duurmlar ne? 0 12 Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Bende yiyip yiyip kilo aldırmayan bi mideye sahip olmak isterdim 😂 dıştan sadece göbeğimden şikayetçiyim Yorumla softpowerr +1 yıl yemeyi çok mu seviyosun :D Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Herkes kadar ☺ Yorumla softpowerr +1 yıl normal seviyedeyse sorun yok. göbek kendini bildin bileli mi var son zamanlarda mı kilo aldın peki :)) Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Geçen seneye kıyasla bu sene baya aldım Yorumla softpowerr +1 yıl o zman hayatımızdan bir öğünü eksik tutmanın zamanı gelmişşşşş Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl O da diyet içeren öğünler 😂 Yorumla softpowerr +1 yıl Yoo ekmek hamurişi makarna şeker pilav sadexe bunları kes. Göbüşten kurtul ☺️ boy kilo kaç Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Boy 1.60 - Kiloyu bilmiyorum Yorumla softpowerr +1 yıl Zamanla onu da merak edecek kıvama gelirsin balık etli hanım ☺️ göbüş basen ve kalçalarda mı kilolar Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Sadece göbek 😂 diğer yerlerden memnunum Yorumla softpowerr +1 yıl O zaman iyisin diyebilirim ☺️ Yorumla
Ceyhan0101 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Vücut olarak sıkıntım yk ama saçlarımın düz olmasını isterdim 1 1 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Buna katılıyorum işte Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Fizigim de heryerim mükemmel cidden sadece kafa yapımo depiştirmek isterdim xuahaha 0 0 Yorumla
nurten_0723 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Çinsel organımı ve kadın olup kız kıza aşkı yaşamak isterdim 0 0 Yorumla
alibey016 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl göbeğim var istememdiğer soruna xper denen yetmedi ayrıntılı yazmak isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece gobegimin olmamasini isterdim onun dışında her yerimi seviyorum sen peki 0 8 Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Göbeğimin olmamasını ve göğüslerimin Bir tık daha küçük olmasını isteyebilirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gogus ölçünüz kac peki Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl 95 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tkp edebilir misin Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konusmak için Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Gerek yok, teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamm teşekkürler Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. öyle bir yerim yok şu an 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Daha yakışıklı olmak isterdim ben.
diş yapımın daha düzgün olmasını ve boyumun 170 üzerinde olmasını isterdim. kilom iyi durumda. sende duurmlar ne?
Bende yiyip yiyip kilo aldırmayan bi mideye sahip olmak isterdim 😂 dıştan sadece göbeğimden şikayetçiyim
yemeyi çok mu seviyosun :D
Herkes kadar ☺
normal seviyedeyse sorun yok. göbek kendini bildin bileli mi var son zamanlarda mı kilo aldın peki :))
Geçen seneye kıyasla bu sene baya aldım
o zman hayatımızdan bir öğünü eksik tutmanın zamanı gelmişşşşş
O da diyet içeren öğünler 😂
Yoo ekmek hamurişi makarna şeker pilav sadexe bunları kes. Göbüşten kurtul ☺️ boy kilo kaç
Boy 1.60 - Kiloyu bilmiyorum
Zamanla onu da merak edecek kıvama gelirsin balık etli hanım ☺️ göbüş basen ve kalçalarda mı kilolar
Sadece göbek 😂 diğer yerlerden memnunum
O zaman iyisin diyebilirim ☺️
Vücut olarak sıkıntım yk ama saçlarımın düz olmasını isterdim
Buna katılıyorum işte
Fizigim de heryerim mükemmel cidden sadece kafa yapımo depiştirmek isterdim xuahaha
Boyumun en az 10 cm daha uzun olmasını isterdim,1,75 m yim.
Çinsel organımı ve kadın olup kız kıza aşkı yaşamak isterdim
göbeğim var istemem
diğer soruna xper denen yetmedi ayrıntılı yazmak isterdim
Sadece gobegimin olmamasini isterdim onun dışında her yerimi seviyorum sen peki
Göbeğimin olmamasını ve göğüslerimin Bir tık daha küçük olmasını isteyebilirdim
Gogus ölçünüz kac peki
95
Tkp edebilir misin
Neden
Konusmak için
Gerek yok, teşekkürler
Tamm teşekkürler