Kişilik & Karakter Keyfiniz yerinde mi idare eder mi bu aralar nasılsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Süper İyiyim ya Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Keyfiniz yerinde mi idare eder mi bu aralar nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Süper.Çünkü güzel konunu görünce? İnsan mutlu oluyor. :) 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. İdare eder. En azından dışarı çıktığımda kendimi daha iyi hissediyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Maddi acindan meslegim acisindan gene eski halime dondum gelir gelmez milyonluk arabam oldu her sey cok guzel olucak akp anani skm. 0 0 Yorumla
Ismimyok3874 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bu aile uyeleri ile biraz zor iyi olmak 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir ileri iki geri yuvarlanıyoruz 0 0 Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. kolay kolay kimse bozamaz keyfimi 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Leşş 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 929 cevap paylaştı. Süper 😂 0 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı. Süper. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Kötü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Süper.
Çünkü güzel konunu görünce? İnsan mutlu oluyor. :)
İdare eder. En azından dışarı çıktığımda kendimi daha iyi hissediyorum.
Maddi acindan meslegim acisindan gene eski halime dondum gelir gelmez milyonluk arabam oldu her sey cok guzel olucak akp anani skm.
idare ediyor bu sıralar keyfim
Bu aile uyeleri ile biraz zor iyi olmak
Bir ileri iki geri yuvarlanıyoruz
kolay kolay kimse bozamaz keyfimi
Leşş
Süper 😂
süper canıom
Düşündürücü durumda
Süper.
Kötü
İdare eder ya
Kötü