Olumlu düşünürüm genelde ama beklentiyede girmem hicbirseyde iyi bir şey olursa bana sürpriz oluyor olmasada sorun değil bisey beklemedigimden yıkılmıyorumda :)
Bir insan dogdugu andan beri gurultu kavga stressle beraber bas ediyorsa nasil olumlu dusunsun? Aslinda kafama cok takmiyorum belkide kader diye bir sey var ve bu da benim kaderim.
Son 2-3 yildir yasadiklarimi ben bilirim, kafamin icindeki korkularla yuzlestim ve bir seyi kabul ettim, bu dunya hayati herkese bahsedilir ama onu herkes yasayamaz bazilari izlemeli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
gerçekçi düşünürüm
Olumlu düşünürüm genelde ama beklentiyede girmem hicbirseyde iyi bir şey olursa bana sürpriz oluyor olmasada sorun değil bisey beklemedigimden yıkılmıyorumda :)
Olumlu düşüyorsan hem karakterin güçlüdür hemde güzel şeyler geliyordur diye düşünüyorum :)
Evet öyle oluyor zaten olumlu düşününce gördüğüm olumsuz şeylerde umrumda olmadığı için hayat daha guzel oluyo valla :))
Çünkü kalkan oluşturuyorsun gelse de sekip gidiyor biz pozitif enerji yayanlar olmasa insanlar ne halde olurdu acaba :)))
Olumsuz dusunuyorum hep
Bu yüzden hiçbir şey iyi gitmiyor demi
Bir insan dogdugu andan beri gurultu kavga stressle beraber bas ediyorsa nasil olumlu dusunsun? Aslinda kafama cok takmiyorum belkide kader diye bir sey var ve bu da benim kaderim.
O zaman birşeyleri düzeltmelisin mümkün olduğu kadar her şey elimizde
Duzeltecegim bir sey oldugunu sanmiyorum, gozumu, kalbimi, agzimi kapadim hayat beni nereyr surukluysa oraya gidiyorum neyse.
Öyle deme inan bana bak bir şey oturmakla olmuyor
Son 2-3 yildir yasadiklarimi ben bilirim, kafamin icindeki korkularla yuzlestim ve bir seyi kabul ettim, bu dunya hayati herkese bahsedilir ama onu herkes yasayamaz bazilari izlemeli.