Teşekkürler @Bgyontar..😊
Hissettiğin her şeyin doğru çıkması lütuf mudur, lanet mi?
Teşekkürler @Bgyontar..😊

Bazen lanet, bazen lütuf. Her şeyin hissettiğimiz gibi sonuçlanmasını istemeyiz sonuçta. Bir de sürekli doğru çıktığını bildiğin zaman artık hevesin kalmıyor bazı şeylere.
Önceden biliyoruz çünkü büyünün bozulacağını 😏
Büyü falan değil ki o, yanılmak istiyorsun, kendini buna odaklıyorsun hatta umut ediyorsun “düşündüğüm gibi olmasın”. Tabii diğer yandan sonucundan eminsindir “başıma bu gelecek, sonucu bu olacak” vs.
Tabi ki de lütüftur bu şekilde hissettiklerimizi belki de önceden değiştirebiliriz yani bilmemek bilmekten daha kötü bana göre bu yüzden de hissetmek tahmin etmek ve bunların doğru çıkması güzel bir şeydir. ama değişir Bazı insanlar her zaman doğru olmanın bir lütuf olduğunu düşünebilir, ancak bence bu bir lanet. Hata yapma ve öğrenme yeteneğine sahip olmak önemlidir. Hata yaptığımızda, onlardan ders çıkarabiliriz ve kendimizi daha iyi bir insan olarak geliştirebiliriz. Hata yapmadan asla büyüyemeyiz.
Bazı anlar lütuf gibi gelebilir ve başka zamanlarda bu bana göre bir lanete dönüşebilir. Burada önemli olan bize bu duyguyu hissettiren olaylar ve insanların kendisidir.
Lütuf ama bazen insan keşke hissetmesem de büyü bozulmasa diyor. Öyle sıradan bir şey yaparken birden gözünüm önünde ışık patlıyor ve her şeyi bir anda çözüyorsun veya mesela takipçilerine bakarken bi kız dikkatini çekiyor ve o kızla net aldatılıyorsun... devamlı insanların gerçek yüzlerini bir şekilde gördüğüm için bu yaşa kadar adam akıllı ilişkim olmadı
Lanet kısmı daha ağır basıyor 😬
İnsan biraz korunuyor gibi de hissediyor😅
Cevap
11Cevap
Lutfu da var tabiki savunma mekanizman güçlü oluyor bu sayede.. ama laneti daha çok.. farkındalık sahibi insanlar diğer gözü kapalı insanlar gibi aptal aptal mutlu olamaz çünkü bilir, farkındadir herşeyin.
Aptallık bir lutüf o halde 😀😂
Hissettiğim, düşündüğüm, istediğim, rüyamda gördüğüm çoğu şey gerçekleşir. Bazen lütuf bazen de korkutucu. Kötü bir şey hissettiğimde ya da gördüğümde çok korkarım gerçekleşmesinden.
Aynı durumdayız.
Ne olursa olsun lütuf..
Ne demişler; birini doğru ile incit ama yalan ile mutlu etme..
iddaa oyna. hissetiklerinin doğru olduğuna dair inancın yıkılacak ve rahatlayacaksın :D
Tutuyor 😂😂
O his çok acayip bir şey bazen doğru çıktığı için çok mutlu olursun bazende kötü bir duygu kaplar
Doğru çıkan güzel şeyler olsa da en nihayetinde ordan çıkacak olan olumsuzlugu da önceden hissettiriyor 😬
bu hep olur bana bir şeyi hissediyorsam şüphe ediyorsam doğrudur
İyi bişey mi ki 😀
yorucu bir şey
Hissettiklerimin gerçek çıkması daha ağır oluyor keşke yanılsaydım dedirtiyor bazen.
Yanılmak istemek fazlasıyla üzücü oluyor.
Hissettiğim her şey genel olarak doğru çıkar ama bu lütuf mudur, başka bir şey midir bilemiyorum
Bu durum bendede var, olumlu olaylarda güzel oluyor fakat olumsuz olaylarda hiç te keyifli olmuyor
Lütuf bence. Olumluysa zaten güzel, olumsuzsa da baştan hissettiğim için hazırlıklı oluyorum bir şekilde.
Bazen insan hissetigin şeyin doğru çıkmasını bile istemiyor keşke hissetmesem diyor. Bence lanettir
Bazen sıkıntı ya çok başıma gelir ,
Tesekur ederim bu bilgi için
Bilgi 🙄
Başta lanet gibi gelir, zamanla bir lütuf olduğunu anlarsın. Bu sebeple ikiside diyorum.
Bazen lütuf bazen lanet duruma gore değişkenlik gösterir..
lanet bence
filmin sonunu bile bile izlediğini düşün
Lanetttir
Hep pozitif düşünürsen kesinlikle lütuff😄😄😄😄
Hissettiğiniz hersey çıkıyor mu?
Senin hisler mi kuvvetli
lütuf
lutüflu bir lanet,
Felaket olabilir
Bence lütuf …
Hissettiklerimiz
Lutuf