Bazen kendimizi güvende hissetmediğimiz ya da birilerini etkilemek istediğimizde olmadığımız gibi davranırız.
Siz hiç olmadığınız biri gibi davrandınız mı?

Bazen kendimizi güvende hissetmediğimiz ya da birilerini etkilemek istediğimizde olmadığımız gibi davranırız.
Siz hiç olmadığınız biri gibi davrandınız mı?

Kim olduğumu bile bilmiyorum ki. Kendimi inşa etmeye çalışıyorum sadece kırıklarımdan. Japonların kırıklar arasına altın gibi değerli mücevherlerle birleştirdiği bir sanat vardı. O misal
Evet ben her zaman için dürüstüm tabi ki de. çünkü ben kendime yalan söylersem zaten herkes bana yalan söyler. ben önce ilk kendime karşı karakterli ve dürüst açık sözlü olmalıyım ayrıca Kendisine karşı dürüst olmayan insanlar, genellikle kendi duygularını, düşüncelerini ve ihtiyaçlarını bastırırlar. Bu da, kişinin stres, kaygı ve depresyon gibi sorunlar yaşamasına neden olabilir. Ayrıca, kendiyle dürüst olmayan insanlar, başkalarına karşı da dürüst olamaz. Bu da, ilişkilerde güvensizlik ve çatışmalara yol açabilir. Kendisine karşı dürüst olmak, kolay bir şey değildir. Ancak, her şeyden önce kişinin kendiyle karşı karşıya gelmesini gerektirir. Kendisiyle karşı karşıya gelen insanlar, kendi duygularını, düşüncelerini ve ihtiyaçlarını kabul edebilirler. Bu da, kişinin kendi hayatını daha iyi kontrol etmesini sağlar.
Bazen 😬
İnsanların ne düşündüğü ile pek ilgilenen biri değilim, hiç olmadım. Kendimi iyi tanıdığımı düşünüyorum. Olumlu yönlerimi de olumsuz yönlerimi de bilir, öz eleştiri yapmayı severim. Öz eleştiri gelişmem ve olumsuz yönlerimi nasıl yararıma kullanabileceğimi görmem açısından önemli.
Cevap
9Cevap
Dürüstüm, biri beni haşlayacaksa ben beni haşlıyorum genelde acımasızca :D
Çok kez davrandım cunku cogu zaman ailemin bana sundugu yasamı hak ettiğimi dusunmuyorum onlar da beni ve kardeslerimi her zaman ayak bagi olarak gorduler hic bizim psikolojimiz icin egitimimiz icin bi yatırımları olmadı baskalarinin ailesi cocuklarına dogum günü partileri düzenlerken benim babam bana pasta bile almak istememisti bende cevremdeki insanlara kendimin ve ailemin bu yüzünü yansıtmıyorum sanki daha kolay ve saha şaşalı bir hayatıım varmış gibi davranıyorum kendimde öyle hissetmek istiyorum
Hayır hiç bir zaman olmadığım gibi davranmadım.. Ben net bir insanım.. Yalanla dolanla işim olmaz..
Kendim olmaktan daha değerli bir şey yok şu hayatta. Rol yapmak benlik değil.
Evet kendimi ve özümü biliyorum ve gurur duyuyorum beni ben yapan her bir olguya o eşsiz varlığa meleğime şükranlarımla iyi ki.. ve Çok şanslı hissediyorum 🙏
Kazanmak istiyorsan dürüst oyna, kaybediyor gibi görünse de günün sonunda sen kazanırsın.
S. Ö.
eksik yanlarımı da biliyorum kötü huylarımı da
doğal olarak evet
Düşündüm de hayır olmak istediğim ya da olduğum kişi gibi davranırım hep.
Normalde agresif bir insanım mesela ama duygularımı bastırabiliyorum
Ben benimde yapacaklarım bazen ben değil ben olmaktan cıkıyorum.
Dürüst olduğumu düşünüyorum
Herzaman.
elbette değlim kim öyle ki
Ben en çok bu konuda kendime dürüst oldum.
Fazlasıyla gerçekçiyim..
Evet
Değilim.
Gerçekte çiçegm
Fazlasıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?