Selam ♾️ yaptığı bir davranış ya da hatası ile gözünüzden düşen bir insan, tekrar sizin gözünüzde saygı ve değeri hak eder mi? ya da ne yaparsa yine aynı şekilde o insanla samimi olmaya devam edersiniz.

Selam ♾️ yaptığı bir davranış ya da hatası ile gözünüzden düşen bir insan, tekrar sizin gözünüzde saygı ve değeri hak eder mi? ya da ne yaparsa yine aynı şekilde o insanla samimi olmaya devam edersiniz.

Gözümden düşmeden onun kırk tane kalemini kırmışımdır... çok aptal olmuşumdur.. çok idare etmişimdir.. son diye bi yer var o sondan sonra tamam geçmiş olsun... naparsa yapsın bitti artık...
🌸🌸🌸
Aslında ben genelde insanları hayatından çıkarmayı seven bir insan değilim herkes iyi geçirmek istiyorum Ama artık öyle zaman öyle devirde yaşıyoruz ki dostum yani insanların samimiyetini ve gerçekten güvenilirlik durumlarına çok fazla inancım kalmadı desem yeri olur gözümden düşen kişi tekrar yükselebilir mi yani yükselse bile eskisi gibi olmaz Bir güvensizlik bir samimiyetsizlik olur yani ilkindeki olan enerji samimiyet sohbet ona hiçbir zaman bulamam bu arkadaşlık ilişkisinde de böyledir aşk aşk ilişkisini de böyledir yani insanlarla olan bütün ilişkilerde aslında böyledir
Çok zor. Düşmemesi için zaten çok uğraşmışımdır. Gereğinden fazla çaba göstermişimdir ama o elimden tuttuğum aksine halde düşmek için uğraşıyorsa benimde gücüm bir yere kadar, bırakırım elini. Düştükten sonra da hiç bir anlamı kalmaz benim için.
😊🍂
Rica ederim 😊🦋
Belki düştüğü yerden kalkar kıyamam ama geri de yükselemez. Emekler.
Rica ederim abla 🎈😊
Cevap
17Cevap
Gözümden gönlümden düşmek zordur.. Eğer düştüyse de aynı konuma gelemez..
Düşebilir insandır yükseledebilir ama asla bir önceki konuma gelemez hayatımda... Çünkü düşürmemek için elimden geleni yapmisimdir hafızami sildigim yerler dahi olmuştur o kadar gözümü kör etmisimdir.. daha ne diyeyime kadar o derece.. ama oraya geldi yaa artık o köprünün altından çok sular akmistir..
Teşekkür ederim abla güzel söylemişsin ☺️🌹
teşekkür ederim ablacım:)
Hatanın büyüklüğüne bağlı. Kesin bir şey demek doğru olmaz.
Evet yükselir. Bir insan hatasını anladıktan sonra onu düzeltmeye çabalıyorsa karşı taraf olarak ona destek olmalıyız. Haliyle yükseltmeye çaba göstermesek bile en azından düşürmeye de gayret etmemeliyiz. Hatasını değiştirecek hal ve hareketlerde bulunulmamışsa katiyen yerin dibinden çıkmasın.
Gözümden düşenin bir daha yükselme ihtimali yok. Çok kötü bir şey yapmadığı sürece insanları silmem çünkü. Anlayışlı biriyim ama bir yere kadar. Benim de kabul edemeyeceğim şeyler var ve bunları yaparak gözümden düşen birine bir daha şans vermem.
Teşekkürler :)
Rica ederim ☺️
Ne kadar yüksekten düştüğüne bağlı.. Parçalanacak kadar dağıldıysa ölmüş demektir.. Ruhuna El Fatiha.. 😄
Gözümden düştüyse beni ciddi anlamda kıracak bir şey yapmış olması lazım. Kolay kolay insanları hayatımdan eleyen biri değilimdir ama hayatımdan çıktıysa veya çıkardıysam kolay geri dönüşü olmaz.
Evet, gözümden düşen bir kişi tekrar yükselebilir ama aynı yere kadar değil.. Gözümden düşecek bir şey yaptıysa tekrar eskisi gibi o kişiyle samimi olamam.
Ben kendime değer veriyorum ve saygı duyuyorum. Başkasının bana değer vermesine ihtiyacım yok. Eğer benimle iletişim kuran biriyse saygı duymak zorunda
Kanka bisey dikkatimi çekti senin her soruların neden popüler oluyor biz de okadar soru soruyoruz bizim hiç olmuyor sorun bizde mi🙄
Teşekkürler
Birisine değer kıymet vermişsem kolay kolay gözümden düşmez, artık öyle bir şey yapması gerekiyor ki, tahammül edemem gerek... Gözümden düşerse zaten bir daha gözüme de görünmez olur...
Göz hızasına tekrar geliriz de gönülden düşerse bir daha aynı hızaya gelemeyiz...
Biraz zaman alır ama devamlı ilestisimde kalırsak eskiye dönmek için uğraşını görürsem bende eski haline dönebilir
Arkadaşlık ilişkilerimde bu durumu yaşıyorsam tekrar eskisi gibi yakın olmam ve ilişkimi keserim.
Gözümden düştüyse, yükselmesi imkansız. Düşman olmam, düşmanca davranmam. Zaman içinde öfkem diner ama asla affetmem.
Yerçekiminin kuvvetini yok ederse belki o zaman supermen gibi o bina senin bu bina benim uçarken gözümde de belki bi nebzecik yükselebilir😂
Gözümden düştüğü zaman tekrar eskisi gibi olması biraz zor ama o kişiye küs olarak yaşamam. Sadece eski samimiyetim olmaz.
Hayır bir kere gözümden düşen bir daha yükselmez. Onun nasıl birisi olduğunu biliyoruz sonuçta.
maalesef yok bi daha yüzünü bile görmek istemem
Yapılan aşırı büyük bir hata yoksa olabilir. Sonuçta insanız hatalarımız olur.
Hayır. Bir insan değerini kaybedecek bir şey yaptıysa tekrar eski değerine yükselemez.
Yükselen oldu ve cidden beni şaşırttı ama genel olarak pek kimse yükselemez
Belli olmaz... acayip bi şekilde kim olduğuna bağlı
Gözümden düşen kimse olmadı hepimiz insanız
Hemen silmem insanları, ama bitince geri dönüş olmaz
basit bir hata ise elbette unutulur gider ama büyük bir hata ise arkadaşlığı bile bitirir
Belki yükselir ama asla eski seviyesini yakalayamaz.
Hayır! Çok çabuk soğuyabilen birisiyim o yüzden eskisi gibi hissetmem
Düştüğü yerde debelensin dursun..
Hayır , hayatıma dahi sokmam bitip gitmiştir..
Teşekkürler
Rica ederim ne demek 🦋
Asla.. Asla hiçbişey eskisi gibi olmaz
sanmam sonuçta bir kere düşmüş
Hayır kolay kolay yükselemez
hayir sogudum mu bir daha eskisi gibi olmam
Ne kadar dustugune bagli
Hayır bitmiştir. Mesafeli olurum
Daha yükselemez. En derune iner.
canın alsın yükselmez.
Yükselebilmesi zor
Eskisi. gibi olmayabilir..
Çok zor ve yükselemez.
Hatası nedir tutumu nasıldır önemli ayrıntılar
Hatası çok büyük tutumuda sonradan gelen pişmanlık, aydınlanma. Bu ayrıntılara rağmen eski konumuna ulaşabilir mi
@Mehmedemrem bir yıl sonra nasıl buluyosunuz yorumları 😀
Zor be yaptığı şeye göre değişir
Hayır ne olur olsun eskisi gibi olamaz gözümde
Gözümde düşmüşse gönlümdede düşmüştür
Bu çok zor
Çok zor
asla tekrar yukselemez
Mümkün değil
Çok zor o ya
Zor.
Asla, mümkünatı yok.
mümkün değil