Gözünüzde bir kez değerini kaybetmiş birine tekrar aynı değeri verebilir misiniz? 

Benim hafızam çok güçlü. Ben yüze vurmam ama flashback gibi gözümün önüne gelir. O yüzden hem kendisi hem de benim için en doğru karar bir daha görüşmemek olur.
Eski yerini her zaman kazanamaz. Aynı değeri verebilmek samimiyetine, insanlığına göre değişken bir durum. Bunları barındırmayan birisi için tekrardan kazanmasına gerek bile yok. Direkt silerim ya, o kesin.
Ben soğuduğum zaman tamamen soğuyorum, yani öyle biriyle tekrardan aramızın iyi olması çok zor. Belki kin gütmem zarar vermem ama eskisi gibi de olamam.
Teşekkür ederim 😊
Yüreğimden uğurladığım kişiyi tekrar ağırlamam 🌺
Cevap
16Cevap
Yükselmezzz :o
Not: Avrupa Yakası'nda Pek Bilinmeyen 7 Güzel Semt ↗ Çok süper seçilen benceme görüş belirtirseniz çok sevinirim :) Daha önceden görüş paylaşan ve bencemi beğenen herkese teşekkürler :)
Bak çok güzel bir söz gözümden düşen birisi yaş gibidir ne ne yükselebilir ne de gözüme tekrar girebilir çok iyi atıyorum ya
İmkânsız.
Değerini yitiren biri tekrar eski yerine gelemez benim için.
Bunun kim olduğuna ve bendeki yerine bağlı ve de hatalı olmadığım halde hata arayan biriyse çok da umrumda olmaz açıkcası.
Gözümden düşen biri, Mark gibi yok olur gider. Dolar gibi tekrardan gözümde yükselme imkanı yok:)
İnsanlar hakkinda katı hükümlerim yok. Kisi kendini toparlarsa ben de bakis acimi degistirebilirim
İmkansız gözümden düşen soğuduğum birine karşı tekrar eskisi gibi olamam
Çok zor ama değer verdiğim biriyse elbette şansı var maalesef.
Hayır gözümden düştüğü an her şey biter tekrar aynı değeri vermem mümkün değil
Hayır. Gözümden düştüğü an hayatıma bir daha girmemek üzere çıkar.
Hiç sanmıyorum..
Aynı değeri veremem, geçmişi hep umursarım.
Olmaz ama bazı şartlarda olabilir belki
Hayır havuç gibi dibe çöker
gozumden dusen.. gozumden irak olur...
Bir kez düşmüşse bir daha eskisi gibi olmaz.
Zor biraz
Çok zor.
yohh
Yükselemez onun kafasına yumruk atarım
Hayır
İmkansız.
Çok zor..
çok zor
Çok zor.
Bunu ona bağlıdır
Hayır
#Hükümdar