Adamlıktan nasibini almamış insanlar erkeklik taslamasin

Adamlıktan nasibini almamış insanlar erkeklik taslamasin
Şöyle küçük bir örnek vermem gerekirse ; erkekler her önlerine gelen kadınlara bakıp onlardan etkilenirken, her önlerine gelen kadınla konuşmaya çalışıp, takip edip, saçma saçma şeyler yazarken, Adam olanlar sadece sevdiği kadına bakar, başkalarını umursamazlar. Sosyal medyada bile başka kadınları takip etmez, mesaj atmazlar
Karakterli olmak ayrıdır bir kişi kadın erkek de olabilir ama bu insan olduğunu karakterli olduğunu göstermez. Dürüstlük, karakterin temel taşıdır. Dürüst insanlar, her zaman doğruyu söyler ve başkalarını asla kandırmaz. Güvenilirlik, karakterin bir başka önemli parçasıdır. Güvenilir insanlar, her zaman sözlerini tutar ve başkalarına asla ihanet etmez. Saygı, karakterin en önemli özelliklerinden biridir. Saygılı insanlar, başkalarının fikirlerine ve duygularına değer verir ve onları her zaman önemser. Şefkat, karakterin en güzel özelliklerinden biridir. Şefkatli insanlar, başkalarının acılarını paylaşır ve onlara yardım etmek için her zaman elinden geleni yapar.
Erkek doğulur cinsiyet maalesef karakter yüklemiyor bir çoğuna
Bi et parçası erkeği adam yapmaz. Öyle olsa bir çok erkekten daha ADAMIM demezdim 😎
duruştur
cesarettir
zayıf yönlerini kabul etmektir
merhamettir
Amannn ne sayıyorum git aynaya bak aşk :)
Erkekleri ilgilendiren bir konu ve bir hayli uzaklar adamlıktan. Sorry
Bayanlarin erkekler hakkında herseye bir fikri nasıl olsa var
Bayan dersen seni vururlar :D benim yok uzaylı görmüş gibi oluyorum dhhs
Teşekkürler
Cevap
1Cevap
Erkek cinsel kimlik , adam olmak ise kumaş , meziyet karakter ister.
Karakterdir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?