Hayır gram umurumda bile değil ben kendim için yaşıyorum el elalem için yaşamıyorum sonuç olarak bu yüzden de benim düşündüğüm şeyler önemli sadece. zaten bir insan kendisi için yaşamalı başka kimseyi düşünmeden ya da umursamadan. sadece sevdiklerimin fikirlerine bakarım o kadar.
El alem isterse arkamdan katil bile diyebilir zerre umurumda olmaz. Ben kendimi biliyorum ve yaptığım her şeyden dolayı vicdanım çok rahat. Bu da bana yetiyor
Önceden önemli değildi şimdi önemli ama şöyle, diye parantez açayım. Buyuksehirdeysem önemli değil. Kasaba gibi küçük bir yerdeysem iç huzurum için ortamın gelenek göreceği, huyu suyu neyse ona uyum sağlayıp üzerime laf getirmemeye çalışıyorum. Şimdi ilk cümleye gidersem iç huzurum için milletin ağzına laf vermemeye çalışıyorum. Ona rağmen laf ediyorlarsa çokta şeyimde yani. Derim.
Ben eskiden elalem kavramına çok takılırdım. Yaşım ilerledikçe düşüncelerimde değişti. Yani neredeyse herkesin büyük küçük hataları var. Böyle bir toplumda artık elalem kavramına takılmamak gerek
Hickimse umrumda değil herkes önce kendine baksın ha kendine baktıktan sonra da gelip hicbir bok söyleyemez o yüzden kimseyi umursama hayatını yaşa kendine elalem hep konusur