Akıllı bir adamsın fakat hakettiğin değeri görmemişsin. Üzülmüşsün bence. Dışarıdan hiç belli etmesen de içten içe üzgün bir insansın ve tek kaldığında kendini içine kapatıyorsun
Aynen öyle, ders alıp düzeltmeye bakmak lazım. Geçmişe takılmamak dediğim gibi en iyisi. Benim de zamanında çok üzüldüğüm hata yaptığım şeyler oldu ama takmıyorum artık. Sanırım yaş ilerledikçe de takmamaya başlıyorsun.
yaş aldıkça bazı şeyler için çok fazla takmanın saçma olduğunu anlıyorsun 27 yaşlarında filan bunu anlamıştım.. sanırım 30 a yaklaştıkça bazı şeylere bakış açın değişiyor
Evet evet yeni yeni farkına varıyorum. Önceden çok taktığım şeyleri, umursamaz hale geldim. İnsan her zaman hata yapar. Yine de küçük hatalarım oluyor tabiki ama ders alıyorum.
hayat bir yol o yolda her zaman düzgün olmayacak bazen bozulacak bazen sen bozacaksın bazen hayatındakiler sonra düzelecek geri sen sabirla ilerlemelisin anahtar bu
hayal kurmayı seviyorsun ve bence çalışkan ve azimli birisin. İstediğin, hayal ettiğin her şeyi azminle başarabilme potansiyelin yüksek. İnce düşünüyorsun ve detaylara önem veriyorsun.
Yani hayat hikayem bazı zamanlarda beni öyle yaptı diyebilirim. Ama artık kaybedecek bişeyim yok üzücek bir olay veya kişi yok. Sadece evet duygusalım geçmişe gidip ozamanlar mutluydum ve herkese mutluydu diyorum bu aralar. Ah şu geceler olmasa bee
Geçmişe değil, geleceğe bakmalısın. Eğer geçmişe bakarsan acı çekmeye devam edersin. Benim de zamanında acı çektiğim üzüldüğüm şeyler oldu ama ileriye bakıyorum her zaman mutlu olmaya calısıyor. Sen de öyle ol🙏🏻
Her ne kadar dobra ve açık biri olsan da herkesle samimiyet kuran biri değilsin. Dışarıdan hatta soğuk gözükebilirsin. Sağlam analiz yapabilen bir insansın bir de bence.
Dışarıdan hep önyargıyla karşılanıyorsun. Duygusal bir insansın. Sinirli bir yapın var. Kolay kolay sinirlenmezsin sabırlı davranıyorsun fakat tak ettiği zaman sinirlenince tam sinirleniyorsun.
Kalabalık ortamları seviyorsun. Konuşmayı, sohbet etmeyi seviyorsun. İnsan canlısısın. Fakat tek kaldığında çok düşünüyorsun, bazı şeyleri kafaya takıyorsun. Umudunu hemen yitiriyorsun.
Huzur arayan, sakin bir insansın. Sessizliği ve sakinliği seviyorsun. Kalabalık yerlerden ve pek sesli ortamlardan hoşlanmıyorsun. Ayrıca kültürel bir insansın.
Kendini seven , kendine değer veren birisin. Önceliğim kendim, beni umursamayan bana değer vermeyene ben hiç değer vermem, benim de umrumda olmaz kafasındasın bence. Hayatına ne olursa olsun kaldığın yerden devam ediyorsun. Çok takmıyorsun.
Sakinliğe ve sessizliğe önem veriyorsun. Çok konuşan bir insan değilsin. Az ve öz mantıklı konuşmayı seviyorsun, karşındaki insanında öyle olmasını istiyorsun. Seçicisin.
Uzakları özleyen bir yapın var nerede değilsen orada iyi olacakmış gibi hissediyorsun ama hicbiryere ait değilsin uzak bir kasabada deniz kenarında küçük bir evim olsun diyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Burası tutar bak demedi deme iyi görelim analizleri :D
Duygusal ve değer veren
Son zamanlarda gaddar bir adam oldum fakat Değer verdiğim doğrudur Mübarek gözlerimi okumuş gibisin :D
Ahahaha 6. hissim kuvvetli😅
Aynı benim gibisin sende Bir öleceğim günü bilmiyorum :D
Ahahahaha tövbe yarabbim😅 Allah bilir tabikiii
Hadi benim de karakterimi tahmin et bakalım.
Oyunbaz bir yapın var.
Bilemedin inanılmaz ağır ve disiplinliyim her işimi de planlı yaptığım için genel anlamda programlı çalışırım.
Profil gizliyken nasıl tahmin etmemi bekliyorsun ki :))
O zaman direk diyecektin ki profilin gizli tahmin edemem ben o kadar atıp tutamıyorum. 😊
Sen inatlaşınca ben de inatlaştım :))))
Biliyorsun tahmin etmemin zor olacağını, bilerek gizli hesaptan soruyorsun. O yüzden oyunbazı yapıştırdım sana. Çok uydu bence. 🤭
olur haydi yap bakalım..
Akıllı bir adamsın fakat hakettiğin değeri görmemişsin. Üzülmüşsün bence. Dışarıdan hiç belli etmesen de içten içe üzgün bir insansın ve tek kaldığında kendini içine kapatıyorsun
Karşındaki sana değer verdiği sürece sen bin katı değer veren birisin.
eh haklı olduğun yanların var..
üzüntüleri geride bıraktım artık.. geçmişte kaldı
En iyisini yapıyorsun. Geçmişi düşünerek yaşanmaz, hasta olur insan. Bugünü ve yarınını düşüneceksin. Hataların varsa da düzeltmeye bakacaksın bence.
Fakat bence seninde zamanında hataların olmuş gibi hissediyorum.
insan oğlu beşerdir şaşar
hata da yapabilir
sonsuz düzgün bir insan yok ders almak lazım
Aynen öyle, ders alıp düzeltmeye bakmak lazım. Geçmişe takılmamak dediğim gibi en iyisi. Benim de zamanında çok üzüldüğüm hata yaptığım şeyler oldu ama takmıyorum artık. Sanırım yaş ilerledikçe de takmamaya başlıyorsun.
yaş aldıkça bazı şeyler için çok fazla takmanın saçma olduğunu anlıyorsun
27 yaşlarında filan bunu anlamıştım.. sanırım 30 a yaklaştıkça bazı şeylere bakış açın değişiyor
Peki benim de tam 27 yaşında olmam😅 aynısııı
fark etmemişim.. bile yaşınızı..
o zaman siz hayatın bir şekilde yeni evresindesiniz
Evet evet yeni yeni farkına varıyorum. Önceden çok taktığım şeyleri, umursamaz hale geldim. İnsan her zaman hata yapar. Yine de küçük hatalarım oluyor tabiki ama ders alıyorum.
hayat bir yol
o yolda her zaman düzgün olmayacak
bazen bozulacak bazen sen bozacaksın bazen hayatındakiler
sonra düzelecek geri
sen sabirla ilerlemelisin anahtar bu
Haklısın😌
Beni yorumkarmisin merak ettim
Romantik ve duygusal bir insansın bence, insanları kırmayan düşünceli birisin. Evine, işine bağlısın.
Evet doğru
Teşekkürler
Rica ederimm:)))
Haydi bana da yapp
hayal kurmayı seviyorsun ve bence çalışkan ve azimli birisin. İstediğin, hayal ettiğin her şeyi azminle başarabilme potansiyelin yüksek. İnce düşünüyorsun ve detaylara önem veriyorsun.
Doğru kız evet. İnce düşünmek çok yoruyor ama.
Ben de senin gibiyim o duyguyu bilirim. :’(
😕
Olur yapabilirsin.
Kitap, film, dizi, müzik bu tarz şeylere çok ilgilisin. Tembel birisi asla değilsin, tam tersi bence çok aktif bir insansın. Yaşına göre olgunsun.
Evet dedikleriniz doğru. Çok teşekkür ederim.
Rica ederimm😌
Koşa koşa geldiim, yap lütfen
Güçlü bir insansın, kolay kolay pes etmezsin ve iyi anlamda hırslısın.
Teşekkür ettim, ilk ikisi doğru ama hırslı değilim
Rica ederim💕
Ekliyorum şimdi🧚♀️
Yaşına göre olgun ve uyanık birisin. Güleryüzlüsün ama biraz kincisin bence ve yapılanları unutmazsın.😅 Çok can yakarsın. 😅
Kin tutmayı sevmem bide can yakma olayını bilemedim ama gerisi doğru çok teşekkür ederim ☺️😂
Yanılmışım demekki rica ederim😌
Haddini aşmayacak şekilde yapabilirsin.
Asla. Hiçbir zaman öyle olmadı. :)
Mesafeli birisin. Herkesle kolay kolay samimiyet kurmazsın. Az ve öz gerektiği yerde konuşursun. İyi sır tutarsın.
Güzel👍👍
Ayrı vereceksen olur hadi bakalım🐧
Aytıntııı
Komik bir insansın bence, mizacın sanki böyle munzur bir insan gibi. 😂
Evet doğrudur yalnız kaldım zamanlarda ise tam tersi slow sigara alkol müzik😶🌫️
Üzdün.. Aynı zamanda duygusal ve çabuk çöken bir insansın sanırım😢
Yani hayat hikayem bazı zamanlarda beni öyle yaptı diyebilirim. Ama artık kaybedecek bişeyim yok üzücek bir olay veya kişi yok. Sadece evet duygusalım geçmişe gidip ozamanlar mutluydum ve herkese mutluydu diyorum bu aralar. Ah şu geceler olmasa bee
Geçmişe değil, geleceğe bakmalısın. Eğer geçmişe bakarsan acı çekmeye devam edersin. Benim de zamanında acı çektiğim üzüldüğüm şeyler oldu ama ileriye bakıyorum her zaman mutlu olmaya calısıyor. Sen de öyle ol🙏🏻
Geleceğe baktım da göremiyorum yaa mutluluk baksana benzin litresi 33 lira olmuş her şey kötüye gidorrr. Neyse kafanı ağrıtmayım boş ver.
Saçmalama ağrıtmıyorsun. Herkesin derdi aynı emin ol bu konuda ama çabalamak lazım işte bir şekilde.
Dimi mücadele etmek zorundayız.
Haydi yap söyle benim karakterimi 😊
Biraz alıngan ve bazı şeyleri hemen yanlış anlayan birisin bence ama sevdiklerine değer verip, değerli hissettiriyorsun ve sempatiksin. :)
Yaaaa 😃😃😃😃
Doğru mu bilmişim😝
👏👏👏 @NazeninKadın
Sanki tanımıyor beni
Ahahaha belki de henüz tanımıyorum 😅birazcıkta sapık olabilirsin ama😝😝😝
😞😞 bu olmadı
Sapığım sanane ayrıca 😁😁😁
Eee beni sapık sorularına davet ederken iyi beyefendiciğim😅
Cinsellik sapıklık değil ihtiyaç
Bak alındı yine😅
Kutuna bak
Baktım😅
Demesek hiç
Y
A
P
T
A
B
I
Biraz tripli ve alıngan bir insansın bence. Bir de kafayı bazı şeylere çok takıyor musun?
Buyrun sizi bekliyorum
Dobra ve açık birisin. Gizlin saklın yok, fikrin neyse söylersin.
Bildin başka ne söylersin
Her ne kadar dobra ve açık biri olsan da herkesle samimiyet kuran biri değilsin. Dışarıdan hatta soğuk gözükebilirsin. Sağlam analiz yapabilen bir insansın bir de bence.
Sevmediğin bir insan olunca mesafeni hemen koruyabilen biri ve pek kafaya takmayan birisin.
Hayırdır oradan beynimin içini mi okuyabiliyosun
Haha sadece hissediyorummmm😅
Hislerin son derece kuvvetli 😉
Thank youuu😌
evet, bakalım neler çıkacak :)
Bence yerine göre komik ve esprili, arkadaş canlısısın.
Olur
Çılgın birisin, insanları güldürüyorsun
Yapp
Dışarıdan hep önyargıyla karşılanıyorsun. Duygusal bir insansın. Sinirli bir yapın var. Kolay kolay sinirlenmezsin sabırlı davranıyorsun fakat tak ettiği zaman sinirlenince tam sinirleniyorsun.
Olur
Gururlu birisin. Düzenli ve disiplinlisin. Seçicisin. Kültürel anlamda kendini geliştirmeyi seviyorsun. Fakat biraz kararsız bir insan olabilirsin.
İyi bir gözlemcisin sen 😀
Teşekkür ederim😍
Yap bakalım
Evcimen ve duygusal bir insansın bence. Düşüncelisin. Kalbin temiz.
olur,
Kalabalık ortamları seviyorsun. Konuşmayı, sohbet etmeyi seviyorsun. İnsan canlısısın. Fakat tek kaldığında çok düşünüyorsun, bazı şeyleri kafaya takıyorsun. Umudunu hemen yitiriyorsun.
Bekliyorum
Huzur arayan, sakin bir insansın. Sessizliği ve sakinliği seviyorsun. Kalabalık yerlerden ve pek sesli ortamlardan hoşlanmıyorsun. Ayrıca kültürel bir insansın.
Seni ayakta alkışlıyorum 👏👏👏 bu kadar olur
teşekkür ederim :)) profil resminden yola çıktım
Ben teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptığın için 🌹
Rica ederim😌
Bekliyorum 🥰
Çok düşünen, ayrıntılara takılan birisin. İnce bir insansın. Düzenlisin.
İnce düşünceli nazik bir yapın var.
tuttu valla😳😯💜
Hahaha profilinden az çok belli😌
Asil bir insana benziyorsun🙏🏻
Çok teşekkür ederim mutlu ettiniz gece gece💜
yap hadi
Özgüvenli ve kendini herkese beğendirebilen birisin. Konuşkan ve alımlı birisin.
Ama biraz da şımarık olabilirsin. :)
Yap bakalım
Umursamaz ve tehlikelisin 😅
Neden tehlikeliyim😂
yap.
Bence komik birisin aynı zamanda dominant bir yapın var. İnsan yönetmeyi seviyorsun. Genelde fikirlerini dinletiyorsun ve yaptırıyorsun insanlara. 😅
mucks🤣
Ahhaha doğru mu 😅
👌
Yap bakalım
Gizemli ve ketumsun.
Hahaha bildim miii
Müneccim
Ahahahha yorumlamaktan beynim yandı😅
Okuman ilerlemiştir ne güzel işte
Yap bakalım
Kendinle inanılmaz dalga geçebilen birisin, kendini beğeniyorsun ve övmeyi seviyorsun. Bir de kolay kolay birini beğenmiyorsun ve seçicisin.
Doğru helal olsun kız nereden bildin
Profil resminden tahmin yürüttüm ahahahah
Profil resmim efso 💅✨️
Kesinlikle baby, mükemmelsin💕😂
Olurrlu meraktayım
Empati yeteneğin çok kuvvetli. İnsanları dinleyen, kendini dinletebilen birisin. Sosyalsin.
Bence doğru tespitt
😌😌
Olur
Çok güleryüzlü ve umudunu kaybetmeyen, olumsuz bir şey hakkında bile olumlu düşünen , düşünmek isteyen birisin.
Teşekkür ederim 😊🌹
Rica ederimm
Yap bakalım
Bence asosyal evde vakit geçirmeyi seven bir insansın , herkese kendini açmıyorsun kolay kolay ama komik ve yetenekli birisin.
Hiçbiri tutmadı :D
Yorumlamaktan beynim yandı 😅
Evet kısa devre olabilir :D
Bana bir şans daha ver😅
peki :D
Bence biraz dağınık bir insansın, ayriyeten esprili olduğunu düşünüyorum.
Dominant bir yapın var yönetilmeyi değil yönetmeyi seviyorsun.
Kısmen
Olur.
Kendini seven , kendine değer veren birisin. Önceliğim kendim, beni umursamayan bana değer vermeyene ben hiç değer vermem, benim de umrumda olmaz kafasındasın bence. Hayatına ne olursa olsun kaldığın yerden devam ediyorsun. Çok takmıyorsun.
Dogru ama bazen taktığım da oluyor
Olur koşayım
Duygusal, sempatik ve tatlı birisin. Yemek yemeyi çok seviyorsun.
Teşekkürler
Rica ederim
okey
Sakinliğe ve sessizliğe önem veriyorsun. Çok konuşan bir insan değilsin. Az ve öz mantıklı konuşmayı seviyorsun, karşındaki insanında öyle olmasını istiyorsun. Seçicisin.
Et bakalım..
Hayalperest bir insansın aynı zamanda zeki ve mantıklı birisin.
Kolay kolay kandırılmazsın.
Doğru evet 😂. 6. His mi gözlem mi bilmiyorum ama net doğru hemde. 💖
Müneccim olduğumu öğrendim o derece ahahaha 😅😅
Ahaha öylesin galiba 👀
😅😅😅
Yap bakalim :))
Özgüvenli, biraz egolu😅, gezgin
Ego yok ya gerisi var :)
Haha peki öyle olsun ama bence her özgüvenli insanda biraz ego vardır😌
Yapma yapma beni övme beni övmeeee :)))
Ahahaha istersen gömebilirim de 😅
Uyar severiz gömmeyi :))
Olur başla
Duygusal ve sevdiklerine değer veren birisin
Dışarıdan soğuk gibi görünebilirsin.
Doğru. Başka eklemek istediklerin var mı
Evet dışarıya karşı oldukça soğuk duruyorum.
Çalışkan bir insansın bir de bence. :)
Okulda derslerimse değildim ama onun dışında işlerimde hep çalışkan oldum.
Kastettiğim işti zaten evet 😌
Anladım 😊
Yap hadi😊
Arkadaş canlısı, yardımsever ve sır saklayabilen birisin
Hadi o zaman
Kültürlü bir yapın var bence. Gezmeyi, çeşitli hobileri yerine getirmeyi çok seviyorsun.
Tahmin için teşekkürler 🙏
Rica ederim. Bir de dışarıya karşı mesafeli bir duruşun var ama içeriye sevdiklerine tanıdıklarına karşı iyi birisin. :)
Kesinlikle:)
😌
Hadi bakalım
Çabuk sinirlenmeyen ama sinirlenince tam sinirlenen bir insansın bence. Bir de genel olarak sempatik ve anlayışlı bir insansın.
Allah razı olsun, iyi şeyler de duymak varmış yorum da olsa...
Bilemedim sanırım😶
Yo aslında gerçekten tanındığı zaman sevilen biriyim saydıkların da doğru ama işte tipten hep önyargı görünce şaşırdım
Saçma. 🤦🏻♀️
Olur
Bence olumlu, iyimser ve düşünceli bir insansın. Düşünerek hareket ediyorsun ve yardımseversin.
Teşekkür ederim güzel tahminlerin için 🙏
Rica ederim😌
Buyrunuz efendim
Anlayışlı, esprili, insanları kolay kolay yadırgamayan birisisin
Teşekkürler 😇
Rica ederim, doğru mu? 😅
Evet, doğru. Tebrik ederim :)
Teşekkür ederim😌
Yap bakalım
Detaycı ve düzenli bir insansın
Tahmin gücün kuvvetli
Evet %90 bilmişim resmen😅
Tebrikler 😉
Hahah teşekkürler 😌
Rica lar😉
Yappp
Hayalperest aynı zamanda da uyanık bir insansın
Bir de oyun oynamayı seviyorsun. Sosyal uygulamalara karşı ilgilisin.
Brawo iyi tahmin
😌😌
Oluurr
Dışarıdan agresif, içeriden sevdiklerine aslında sempatik bir insansın bence
olur
Esprili ve komik
valla doğru
Biraz dağınık bir insansın ayrıca😅
ahaha o da doğru nerden anladın
Hissettim😅
valla helal. birşeyde bilirsen şok geçiricem))
Bir de bence hayatı çok kafaya takmıyorsun, buna da gülüp geçeceğimiz günler gelir ya diye düşünüyorsun. En iyisini yapıyosun😂😅
aynen çok fazla takmam. sen nasıl bildin bunları
Bilmiyorum. 6. hissim kuvvetli😅
Olur :))
Sakin ve uysal
Doğru bildin. Genelde öyle olduğumu söylerler.
Hissettim😌
Uzakları özleyen bir yapın var nerede değilsen orada iyi olacakmış gibi hissediyorsun ama hicbiryere ait değilsin uzak bir kasabada deniz kenarında küçük bir evim olsun diyorsun
Et bakalım
Bence bazı şeyleri kafaya takan ve çok düşünen bir insansın
Türkiye'de bunları düşünmeyen var mı
Tabiki vardır ama sen detaycı bir insansın gibi hissettim. Biraz da karamsar bir yapın var bence.
Geçmi kaldım😂
Yani fazlasıylaaa😂 ama yorumlayayım. Bence eglenceli hayatı dolu dolu yaşamayı tercih eden bir insansın. Mizacın yüksek
Neye zamanında geldim ki zaten
Bekliyorum...
Arkadaşlığa önem veriyorsun tatlı sevimli bir insansın ama aynı zamanda bence biraz dedikoducu ve sinirli trip atan bir insan olabilirsin. 😅
Dedikoducu dışında iyiydi tşkler 😃
Rica ederim😅
Bakamam