Bu biraz garip gelebilir ama en iyisi örnekle açıklayayım:
Mesela universitedeydim ve araba değil de şu 4 tekerlekli büyük motosiklete benzeyen araçtan gördüm ve aklıma okula ilk geldiğim de içine binip gezdiğim beyaz, 4 kişilik araçtan geldi. 20 dk falan sonra o düşündüğüm aracı gördüm ki 1. Yılı bitirdim okuldaki sadece ilk geldiğim de görmüştüm o aracı, nadir yani görmek.
Farklı bir örnek verecek olursam: bugün yaşadığım bu hissi söyleyeyim. Tiktok da bir video da tıpalı şişeler le ilgili bir video görmüştüm, orada şuradan alabilirsiniz diyordu. Sonrasında bugün hava çok sıcakladı bir yelpaze mi alsam diye trendyolda gezinirken yelpazeyi satan satıcının ürünlerine bakarken o şişelerin aynısını gördüm, satıcı isimleri aynı mı bilmiyorum.
Farklı bir örnek daha: Belki biliyorsunuzdur Salad fingers diye gerilimli korkunç bir animasyon var youtube da ben de o sıralarda onun videolarını falan izliyordum. Aradan kısa bir süre sonra tiktok da gezinirken Salad fingers in şarkısının arka plana konulmuş bir videoyla karşılaştım, gene bu garip hissi yaşadım sanki evren bana istediğim şeyi vermek istiyor ya da tekrar gösteriyordu gibi.
Bazen de kitap okurken (ki sınıfta okuyordum) okurken 1 sözcüğü, o sözcüğü aynı anda sınıftaki birisi söyledi ve çok garip oldum, nasıl aynı anda olabilir?
Bir keresinde de lisedeyken canımı çok fazla çeken bir yemek vardı, keşke o gün kantinde olsa da yesem demiştim ve o gün o yemek çıkmıştı kantinde ki zaten bilmiyorum kantin yemek menüsünü ve zamanını.
Ha bir olay daha var bu biraz daha garip ve alakasız konuyla: 2 kez galiba uyurken (tam uyuma değil, odamı gorebiliyordum ama vücudumu hareket ettiremiyordum. Sol Tarafım da bir gölge vardı ve başıma güç veriyordu, başım ağrıyordu feci, bu güç beni pes ettirmeye çalışıyordu, sanki bir savaş içerisindeyim. Pes edince de iyice gücünü kafama bastırdı, kafam zonkluyordu yani sanki kafamı ele geçircek mis gibiydi.
Bir de karanlıkta uyurken benim dolabın üstünde üst üste koyduğum bir kaç tane renkli dosya vardı, bunlar karanlıkta insan yüzü haline geliyor ve beni acayip korkutuyordu sanki gölge bana bakıyormuş gibiydi sonra da yerlerini değiştirdim gittiler.
Okuyan varsa helal shfns
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer