Kişilik & Karakter En sevdiğin kadın ve erkek isimleri neler? Zynpmrt Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Size hoş gelen isimler nelerdir?Benim tabi ki erkek için Mert kadın için de Karaca olabilir :). En sevdiğin kadın ve erkek isimleri neler? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Benim en sevdiğim isimler var ama hepsi de eşit gibi yani özel bir anlam olan bir isim yok benim için. 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Öz Türkçe de çok güzel kadın isimleri var hemen hemen hepsini beğeniyorum. Erkek isimlerini hiç düşünmedim ama kendi ismimi diyebilirim. 1 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Erkek olarak MematiKadın olarak Elif 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yalnız Karaca kadın ismi değil porselen ismi 0 1 Yorumla Zynpmrt +1 yıl Evet sen öyle bil :) Yorumla
Kittykitty0 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bütün erkek isimleri 0 1 Yorumla Zynpmrt +1 yıl Ahahahaha. Çok iyi Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ali cabbar 🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim en sevdiğim isimler var ama hepsi de eşit gibi yani özel bir anlam olan bir isim yok benim için.
Öz Türkçe de çok güzel kadın isimleri var hemen hemen hepsini beğeniyorum. Erkek isimlerini hiç düşünmedim ama kendi ismimi diyebilirim.
Erkek olarak Memati
Kadın olarak Elif
Yalnız Karaca kadın ismi değil porselen ismi
Evet sen öyle bil :)
Bütün erkek isimleri
Ahahahaha. Çok iyi
Ali cabbar 🤣