Aile & Toplum En beğendiğiniz kız ve erkek isimleri nelerdir? 8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Bakalım insanlar yani sizler hangi isimleri seviyorsunuz kız ve erkekte? En beğendiğiniz kız ve erkek isimleri nelerdir? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Erkek:Murat, Mert, Cenk, Karan, Ozan, GökhanKız:Ece, Demet, Hülya, Merve, Gizem, Sema 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Erkek/Yunus EmreKız/Elif Biri Yunus olmaktan geçer. Diğeri Kur'an-ı Kerim'de geçer. ☺️ 1 0 Yorumla
Flower150 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ekin, Emin, Yavuz, Selim, Selin, Ayça, Ayberk, Deniz. 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Elif tabiki kendi ismim olması başlıca sebep, inkarsiz. 1 0 Yorumla
Meloderki Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Geleneksel ve eskiler iyidir.. Ali zeynep Ayşe ahmet 1 0 Yorumla
Meryemkalmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Yağız ve yavuz Öykü ve masal😂😂Yağızı oğluma koydum bi tane daha olsa yavuz koycam 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl :D Bir tane de kız olsun artık xd Yorumla Meryemkalmaz +1 yıl Kızımda var asel hanım oda Yorumla
Nightblack_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kız defne, erkek Deniz Her hafta değişiyor bu isimler 😂 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl niye değişiyor her hafta dsfs Yorumla Nightblack_ +1 yıl Yeni isimler keşfediyorum değişiyor 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kiz ismi duru veya derin erkek ise berkan ve emre En çok beğendiğim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben kızlarda defne ismini beğeniyorum Erkektede Kaan ismini seviyorum 1 0 Yorumla
samba5 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl en beğendiğim isimler yok henüz karar veremedim ama yeni nesil değişik isimleri hiç sevmiyorum 1 0 Yorumla
midnightramblerrr Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kızlarda: Kayla, Esila, Âlâ, Elfin, Hüma, Deniz Erkeklerde: Ömer, Affan, Süheyl, Umeyr, Musab 1 0 Yorumla
Fastnorm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yasin ismini seven kız görmedim daha jsjs erkekde cenk kızda Büşra 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Açelya, Defne, Aybars, Ayberk 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. erkek bilmiyorum ama kız olarak duru ve alya 1 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Nilüfer ve Zeynep isimlerini çok seviyorum 1 0 Yorumla
Melekkkkbarbieeee Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Kız, İrem, mariaErkek, emre, lucas 1 0 Yorumla
ajdaözbal Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Erkek yasin ile Ahmet kız da Kübra ve Nur 🤷😃 1 0 Yorumla
Rüyalaralemi56 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Erkek berk ve aras kız defne ve buse 1 0 Yorumla
eliflly Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Erkek te yusuf muhammed kızda cennet 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl aferin iranlı xd Yorumla eliflly +1 yıl Sağol hindli 😅👍👍👍 Yorumla 8matador1180 +1 yıl aynı yolun yolcusuyuz xd Yorumla eliflly +1 yıl Aynen 😅😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızda Mizgin Masal, erkekte Miran 1 3 Yorumla eliflly +1 yıl Eskiden benim isimimde mizgindi guzel isim değiştirdiler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa neden Yorumla eliflly +1 yıl Ananem değiştirmiş Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yosun Yankı 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Şura-Engin 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Denizz 1 0 Yorumla
Cilekdeelisii_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Mahmut diyesim var sjsjdk kız olarak Melis diyorum 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ömer, Bahar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkek:Murat, Mert, Cenk, Karan, Ozan, Gökhan
Kız:Ece, Demet, Hülya, Merve, Gizem, Sema
Erkek/Yunus EmreKız/Elif Biri Yunus olmaktan geçer. Diğeri Kur'an-ı Kerim'de geçer. ☺️
Ekin, Emin, Yavuz, Selim, Selin, Ayça, Ayberk, Deniz.
Elif tabiki kendi ismim olması başlıca sebep, inkarsiz.
Geleneksel ve eskiler iyidir.. Ali zeynep Ayşe ahmet
Yağız ve yavuz
Öykü ve masal
😂😂
Yağızı oğluma koydum bi tane daha olsa yavuz koycam
:D Bir tane de kız olsun artık xd
Kızımda var asel hanım oda
Kız defne, erkek Deniz
Her hafta değişiyor bu isimler 😂
niye değişiyor her hafta dsfs
Yeni isimler keşfediyorum değişiyor 😂
Kiz ismi duru veya derin erkek ise berkan ve emre En çok beğendiğim
Ben kızlarda defne ismini beğeniyorum
Erkektede Kaan ismini seviyorum
en beğendiğim isimler yok henüz karar veremedim ama yeni nesil değişik isimleri hiç sevmiyorum
Kızlarda: Kayla, Esila, Âlâ, Elfin, Hüma, Deniz
Erkeklerde: Ömer, Affan, Süheyl, Umeyr, Musab
verda > kayra
aden > efe
Ayşe > ali
ahsen > çağlar
Yasin ismini seven kız görmedim daha jsjs erkekde cenk kızda Büşra
Ali çok severim Elif de çok güzel
Kızlarda delsa erkeklerde aryan
Açelya, Defne, Aybars, Ayberk
İbrahim ve alya bu isimleri severim
Kısa isimleri severim