Kişilik & Karakter Kendin gibi biriyle arkadaş olmak ister miydin? Jnkok1233 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Herkes isterim yazmış ben şahsen istemezdim. Kendin gibi biriyle arkadaş olmak ister miydin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet ben çok isterdim. 0 0 Yorumla
Quafly Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 752 cevap paylaştı. Aslinda kolay bi karakterim oldugunu düşünmüyorum ancak kendim gibi biriyle arkadaşlığım hem cok yönlü hem de cok eğlenceli olurdu açardık birbirimizin kafasını 😅 1 0 Yorumla
Ezelii38 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olurum hemde fena sürekli birbirimizi uyarırdık bea onu yapma şunu yap diye dertleşirdik ancak ben ben anlar heralde 😶🌫️ 1 0 Yorumla
TheDudeAbides Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. İsterdim dude kafa adamım eğlenceli olurdu hfjfjfjd niye yok lan benden bi tane daha hemen klonlayalim 1 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ne arkadası kendşm gibi birini bulaam evlenşrim direkt 1 0 Yorumla
Abdurrezak99 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Olabilir ama anlaşma önemli ve bir yandan anlayışlı olmasi şart ya 1 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl Evlenirim bile. 1 1 Yorumla Jnkok1233 +1 yıl 😃 Yorumla
strals Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl İsterdim oh ne güzel, arkandan iş çevirmez. Sırrını saklar, senin sevdiğin şeylere değer verir. 1 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok kankam ben çekilecek biri değilim 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çok isterdim vallahi de yok 1 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Keskeeee 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Bayılırdım hemde 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ee eheralde yani 1 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 505 cevap paylaştı. Evet isterdim 1 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 671 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet ben çok isterdim.
Aslinda kolay bi karakterim oldugunu düşünmüyorum ancak kendim gibi biriyle arkadaşlığım hem cok yönlü hem de cok eğlenceli olurdu açardık birbirimizin kafasını 😅
Olurum hemde fena sürekli birbirimizi uyarırdık bea onu yapma şunu yap diye dertleşirdik ancak ben ben anlar heralde 😶🌫️
İsterdim dude kafa adamım eğlenceli olurdu hfjfjfjd niye yok lan benden bi tane daha hemen klonlayalim
Ne arkadası kendşm gibi birini bulaam evlenşrim direkt
Olabilir ama anlaşma önemli ve bir yandan anlayışlı olmasi şart ya
Evet isterdim
Evlenirim bile.
😃
İsterdim oh ne güzel, arkandan iş çevirmez. Sırrını saklar, senin sevdiğin şeylere değer verir.
Evet kesinlikle
Yok kankam ben çekilecek biri değilim
Çok isterdim vallahi de yok
Keskeeee
Bayılırdım hemde
Ee eheralde yani
Evet isterdim
Evet
İsterdim
İsterdim
isterdim