Buldum bu hayatta hiç bir zaman güçsüz kalmadım hissetmedim müsade asla etmedim buna...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendime odaklandim, egitim hayatimi yoluna soktum. Kariyer sahibi olunca her sey duzelecek saniyordum. Ancak emeklerimin karsiligini alamadim. Calismaktan da sogudum. Diyecegim o ki, ne kadar cabalarsan cabala nasip her seyin otesinde. Ozel hayatim zaten yerlerde hic degismedi. Ne olacak ben de bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
en dibi gördüğünü anlayabilir mi ki insan sonuçta geldiğin durumdan daha kötü durumlarla da karşı karşıya kalabilirsin
Buldum bu hayatta hiç bir zaman güçsüz kalmadım hissetmedim müsade asla etmedim buna...
Kendime odaklandim, egitim hayatimi yoluna soktum. Kariyer sahibi olunca her sey duzelecek saniyordum. Ancak emeklerimin karsiligini alamadim. Calismaktan da sogudum. Diyecegim o ki, ne kadar cabalarsan cabala nasip her seyin otesinde. Ozel hayatim zaten yerlerde hic degismedi. Ne olacak ben de bilmiyorum
Zaman siliyor o anları.. ve mecburen ayağa kalkiyorsun
Bu abi yerle cok sevişti düşmek hiç ayip değil kalkmasıni bil
Bazı insanlar erken büyür bir umudu bir hedefi olmayan insan güçsüzdür hedefini gerçekleştirmek istersen gücünü buluyorsun.
YERALTINDA S! K GİBİYSEN YERÜSTÜNE MEYLET
? ne dediğini anlasam yapıcam da shdhdjkcksckz
Gayet ortada
Uzat ellerini kaldırayım seni
Arkadaşlarım ve erken uyanmam
Bir şeylerle oyalanarak.
edemedim edemedik sjwşsöwlşs
@aysck elini uzatan olmadı mı
yok reis
Uzattım mi peki elini 😂😂
no
Yarın varsa umut varsa kalkılır