Kişilik & Karakter Ne bağımlılığınız var? Oyun, kahve, sigara, alkol, se. KS, futbol her şey olabilir sizin bağımlılığınız ne? ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bagimliliginiz var mı? Güncellemeler+1 yıl Vay vay vay Güncellemeler+1 yıl yok mu kimse Ne bağımlılığınız var? Oyun, kahve, sigara, alkol, se. KS, futbol her şey olabilir sizin bağımlılığınız ne? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Sigara var şarkı var bir de 1 0 Yorumla
Egoist-Pati Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 301 cevap paylaştı. Sigara ve kedim 😄 evet kedim. Ölür annesi onaa 😍😍😍 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl Kedi mi :) sevimli :) Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aga futbol olmasa komboluyordum ya.Dksmdmddmdm 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bağımlılığım yok. Her şeyden vazgeçebilirim. 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl Vay iddali Yorumla
ibleedonmypantiesxox Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl SEVGILIME BAGIMLIYIM BEN 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl Adam adam:) Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Temas bağımlısıyım 2 1 Yorumla ironman57 +1 yıl O bende de var yaa ark çok şikayetçi :) Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. yok, 1 3 Yorumla ironman57 +1 yıl Dün güzeli Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl klavye hatası mı yoksa gerçekten de dün güzeli mi yazmaya çalıştın Yorumla ironman57 +1 yıl En güzeli:) Yorumla
aznue Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 79% +1 yıl sigara 1 7 Yorumla ironman57 +1 yıl Ahhh ne yazık :( Yorumla aznue +1 yıl aynen Yorumla ironman57 +1 yıl Bırak o zaman :) Yorumla aznue +1 yıl birakabilcek olsam bagimlilikolmazdi zaten Yorumla ironman57 +1 yıl Dimi haklısın yazık olmuş bu güzelliğe Yorumla aznue +1 yıl tesekkur ederim Yorumla ironman57 +1 yıl Bende teşekkür ederim :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sigara var şarkı var bir de
Sigara ve kedim 😄 evet kedim. Ölür annesi onaa 😍😍😍
Kedi mi :) sevimli :)
Aga futbol olmasa komboluyordum ya.
Dksmdmddmdm
😂😂😂
Bağımlılığım yok. Her şeyden vazgeçebilirim.
Vay iddali
SEVGILIME BAGIMLIYIM BEN
Adam adam:)
Temas bağımlısıyım
O bende de var yaa ark çok şikayetçi :)
yok,
Dün güzeli
klavye hatası mı yoksa gerçekten de dün güzeli mi yazmaya çalıştın
En güzeli:)
sigara
Ahhh ne yazık :(
aynen