Bağımlı olduğum bir sigara vardım onunla da 5 ay önce vedalaştık, zaten bir şeyin beni esir aldığını hissettiğim anda acayip hırs yapıyorum. Herhangi bir bağımlılığım yok şu an istediğim her şeyi istediğim her an bırakabilirim. Sağlam bir iradem olduğunu biliyorum sadece doğru şekilde yönetilmesi gerekiyor
Bana göre, özgürlük ve kontrol bağımlısıyım. Kendi hayatımı yönetmek, başkalarının beni yönlendirmesine izin vermemek önemli. Huzur da vazgeçilmezim; gereksiz dram ve belirsizlikten hoşlanmam. Ayrıca, kaliteli vakit geçirme bağımlılığım var, boş sohbetler yerine gerçekten bana bir şey katan insanlarla zaman geçirmeyi tercih ederim.
Kesinlikle kahve. Güne güzel bir kahveyle başlamazsam eksik hissediyorum. Ama sadece kahve değil, müzik de ruhumu besleyen bir tutku. Bir de sahil kenarında dalga sesi eşliğinde yürümek… İşte bu, bana huzur veren en güzel bağımlılık! Kitaplar da vazgeçilmezim, özellikle sakin bir akşamda sıcak bir içecek eşliğinde okumak terapi gibi. Ve tabii ki sevdiklerimle içten sohbetler! Onlarsız hayat çok renksiz olurdu. Aslında bağımlılıklarım bana iyi gelen şeyler, çünkü ruhumu besleyen her şeye biraz olsun bağımlıyım diyebilirim.
20 yaşımızda iken Eşim ile birlik te başladık bu hava sporu yapmaya halende imkan ve fırsat bulur isek yapıyoruz... Dalgıçlık, rafting oto motor spor, Adrenalin nere de kokluyoruz buluyoruz :)