Selam ♾️ Bir insanın hem iyi tarafını hem de kötü tarafını mı görüyorsunuz yoksa sadece iyi veya sadece kötü yönlerini mi görüyorsunuz

Selam ♾️ Bir insanın hem iyi tarafını hem de kötü tarafını mı görüyorsunuz yoksa sadece iyi veya sadece kötü yönlerini mi görüyorsunuz

Önce iyi olduklarına inanırım amma uyarıldıktan sonra içime şüphe düşer, hele hakkında kötü şeyler duyarsam zaten artık güvenmem. Daha önce sınıf arkadaşımla böyle bir şey yaşamıştım, aramız iyi değildi ama benimle arkadaş olmak istediğini söyledi iyi davrandı bende arkadaş oldum aramız iyiydi, ya da o, öyle davranıyordu amma sonra hırsızlık yapmaya çalışırken gördüm belli etmedim, arkadaşda olmadım, daha sora hırsızlık yaptı başka sınıf arkadaşımızın üstüne attı, hepiçiz onun yaptığını anlamıştık, 10- cu sınıftayken nişanlandı, zaten ailesi okul'dan almıştı okumayı bilmiyordu, adını bile doğru dürüst yazamıyordu, böyle şeylerle uğraşırsa tabii..
Kötülük iyilikle maskelendiği için kötülüğü görmek biraz gecikiyor.
Rica ederim :) 🌸
Kötülüğü goremiyorum ya anlayamıyorum kim iyi kim kötü
Teşekkür ederim 🍧🍧
Rica ederim abla :) :)
Hayatım boyunca birçok insan tanıdım ve insanların her türlü özelliğini anında anlayabiliyorum sezginleyebiliyorum çünkü artık 32 yaşındayım ve hayat birçok şeyi öğretti aynı zamanda gittiğin fizik tedavi rehabilitasyon merkezlerinde yeri geldiğin zaman kendi isteğin üzerine psikolojik danışmanlık desteği alarak da insanların düşünceleri fikirleri analizleri konusunda iyi bir fikir edindiğimj söyleyebilirim
Cevap
11Cevap
Ben hep iyiliğe odaklanıyorum ve içlerindeki kötülüğü geç fark ediyorum. Fark ettiğimde hayatimdan çıkartıyorum.
Bir insanı iyi ya da kötü diye ayrım yapmadan önce tanımaya çalışırım.. Ama her zaman insanlar kıskançlığı ile kendini gösterirler..
Kötü yanı olanlari hissederim ama iyi yanlarını görmeye çalışsam da sonu ilk hissettiğim gibi çıkar
Teşekkürler
Kötülüğü farkedemiyorum Barış hep iyi diliyorum iyi olsun istiyorum ama bir yerde kazığı yiyorum 😄
Bende öyleyim abla :D herkesi kendim gibi iyi sanıyorum bazen
İnsanlarda ki fesatlığı, kibiri, kıskançlığı, intikam hırsını çabuk görürüm. İyiliği görmek biraz zaman alıyor😄
Bence de abla :D
Kimsenin tam anlamıyla görebildiğine inanmıyorum. Mesela beni çok kibar, naif, saygılı ve sevgi dolu temiz kalpli tanımlarlar. Ama içimdeki karanlığı ve kötülük yapmak istersem neler yapabileceğimi bir tek ben biliyorum. Kimse kimseyi göremez.
Ben iyiliģi de kötülüğü de görürüm ve ona göre davranırım. İnsanları çok iyi okuyabiliyorum en sevdiğim özelliklerimden biri. Ve insan insandir asla güvenilmemesi gerekiyor benim için sırtlandan farksız.
Kötülüğü..
İyilik varsa, kötülük yok diyemeyiz ama kötülük yoksa iyilik var denebilir..
Kötü tarafını görmekte zorlanıyorum. Önce iyi tarafını görürüm genelde. Ama kimseye güvenmediğim için hep kötü olma ihtimalini de düşünürüm.
Her insanın içinde iyilik ve kötülük vardır, bir insan hangisini daha çok dışa yansıtıyorsa ben de onu daha hızlı fark ederim.🙂
Kötü şey daha çok göze batıyor algıda seçiçilikten ötürü ne yazık ki kafamdaki kalıpları yıkmayı çok isterdim
Kötülüğü. Hislerim kuvvetlidir. İçimden bir ses bir insandan uzak durmam gerektiğini söylüyorsa %99 haklıdır.
Yerine göre bazen iyiliğini bazen ise kötülüğünü bazen ise hiç göremem
Kotuluklerını gorurum, iyiliklerine sahit olamadım henuz
Bana kazık atana kadar iyi olduklarını düşünürüm. Sonrasında o da insan diyorum
kişiden kişiye değişiyo kötülerin kötülüğünü iyilerin iyiğini daha hızlı görürüm
Genelde bir insanın karakterini hemen çözüyorum diyelim
İnsandan insana degisir kimisi kötülüğünü çok iyi maskeler kimisi de çok belli eder. O yüzden kötü birini anlamak çok zor olabiliyor ama iyi biri kendini saklamaz o yuzden iyi insanı daha çabuk anlarım herhalde.
Lanet olsun ki iyiliği😂😂
Lanet olsun dostum :D :D
🤣🤣🤣🤣
Kötülüğün kokusunu alıyoruz artık
Maske taktıkları için ikisini de görmek zor oluyor bence her şey bittikten sonra belli oluyor kimlikleri kişilikleri karakterleri 😔
Kötülüğü cunku iyi insan diye bir şey yoktur menfaati vardır ama sen iyi olduğunu sanarsın.
Ben sadece iyiliğini görebiliyorum
Bunu ayırt edebilmek epeyce zor..
Hangi yanını yansitirsa onu görürüm
kötülüğü daha iyi görüyorum
Karşıdaki kişiye göre değişiyor
İyilik kalmışsa insanlarda daha geç görürüm
Zamanla. ikisini de gösteriyorlar...
Sadece iyi veya kötü yönlerini görüyorum.
Kötülük arıyorum artık
Kotuluk daha cok iyligi gorsemde guvensizlik var
O hangisini göstermek istiyorsa onu görürüm
Kötülüğü tabiki
Teşekkürler
İyiliği her zaman önce gorurum
İyiliği
Her ikisini
bilmem
İyiliği
İkisini de görüyorum
İkisini de görürüm
İyiliği
Yani o an karsima hangi seyi çıktıysa onu gorurum ne blim kotu bisise de iyi dusunmem :d
Kötülüğü
Kötülüğü
Kötülüğü
Kötülüğü
Kötülüğü
Kötülüğü.
Kötülüğü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?