Kişilik & Karakter Üzüldüğünüzde aldığınız teselliler ne kadar samimi geliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bende kimin verdiğine bağlı olarak değişiyor ama istisna insanlar dışında hiç samimi gelmiyor.Anlayamazsın. Üzüldüğünüzde aldığınız teselliler ne kadar samimi geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Aldığım kişiden veya nasıl bir teselli olduğuna göre değişir gerçekten bana değer veren bir insan ise yanımda olması bile yeter 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel 😊
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanki mecburiyetleri var, şart bu kural böyle gibi hissediyorum.. ne denirse densin kabullenme sürecim sadece benim beynimin içinde bitiyor. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl her şey insanın kendinde başlar ve biter diye düşünüyorum bende 😅 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Genel olarak hayır ki zaten teselli almam istemem gerek yok, benim aklım bana yetiyor.. 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ötme de keklik derdiiim banaaa yetiiiiyorrr Yorumla Kim-Bilir-Belkidee +1 yıl Aman aman yetiyor 😂 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Teselliye ihtiyacım olmaz benim.. Zira kim ne derse desin işlemez..🤭 1 1 Yorumla Soran +1 yıl her şey insanın içinde başlar ve biter. Yorumla
heyyoeveryone Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl benim için samimilikten çok işime yarar olması önemli açıkçası, beni sakinleştirmesi veya mantıklı olması 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Böylede değerlendirilebilir, mantıklı. Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. almadım, 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hiç mi 🥲 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Genelde teselliyi veren taraf ben oluyorum ama geçen beklemiştim o teselliyi de o üzgün halimle benden ders notu istendi, bi sorguladım samimiliği Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Teselli verdiğim arkadaşımda çok güzel geri dönüşler yapıyor ben sürünürken onu ayağa kaldırıyor olmak bana da güç veriyor, Yorumla Soran +1 yıl Yorucu geldi kulağa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aldığım kişiden veya nasıl bir teselli olduğuna göre değişir gerçekten bana değer veren bir insan ise yanımda olması bile yeter
Ne güzel 😊
Sanki mecburiyetleri var, şart bu kural böyle gibi hissediyorum.. ne denirse densin kabullenme sürecim sadece benim beynimin içinde bitiyor.
her şey insanın kendinde başlar ve biter diye düşünüyorum bende 😅
Merhaba,
Genel olarak hayır ki zaten teselli almam istemem gerek yok, benim aklım bana yetiyor.. 😅
Ötme de keklik derdiiim banaaa yetiiiiyorrr
Aman aman yetiyor 😂
Teselliye ihtiyacım olmaz benim.. Zira kim ne derse desin işlemez..🤭
her şey insanın içinde başlar ve biter.
benim için samimilikten çok işime yarar olması önemli açıkçası, beni sakinleştirmesi veya mantıklı olması
Böylede değerlendirilebilir, mantıklı.
almadım,
Hiç mi 🥲
Genelde teselliyi veren taraf ben oluyorum ama geçen beklemiştim o teselliyi de o üzgün halimle benden ders notu istendi, bi sorguladım samimiliği
Teselli verdiğim arkadaşımda çok güzel geri dönüşler yapıyor ben sürünürken onu ayağa kaldırıyor olmak bana da güç veriyor,
Yorucu geldi kulağa