Günaydınnnn...
Her ortamda sıklıkla duyuyorum bu alfa kelimesini... niçin bu terimi kullanıyorlar? Gerçek manâsı ne demek?
Günaydınnnn...
Her ortamda sıklıkla duyuyorum bu alfa kelimesini... niçin bu terimi kullanıyorlar? Gerçek manâsı ne demek?
Yani kadın peşinde koşmayan kadınların peşinde koştuğu erkek demek kısaca özet geçersek parası olan ya da yakışıklı olan tiptir aslında zaten bu yüzden kızlar peşindedir bu ikisini alın geriye alfa değil amale kalır.
Lider ruhlu, baskın karakterli, asla takım oyuncusu olmayı kabullenemeyen, her zaman yönetim kademesini önceleyen, iş hayatında ve sosyal ilişkilerinde beta erkeğini aracısı, postacısı olarak kullanmaya meyilli, arkadaş ortamında ve aşk hayatında kendisi gibi hiçbir alfa insanıyla kolay kolay anlaşamayan erkek tipine ALFA denir.
Güno 🤍 Erkeği bilmemde Alfa beta sigma hepsi benim sjsd. Diyenlerin yalancıyım yöneten, peşinden koşturan vb.
Öyle diyorlar yani yukarıda anlattıkları muhtemelen 😄 doğru mu @cursedplatoon anlat bize bı seni soruyorlar
https://www.youtube.com/watch?v=Jttb-2X9zgo
Sana gelsinn prensesim ;) :* :D
Yukarda …. Yazan yerde mi anlatılıyor bunlar 🤣
Aaa evet canlar şarkı bizi anlatıyor 🤣 yine mi güzeliz yaaa yine mi çiçek 🔥
@cursedplatoon sen neyin peşindesin kardeşim ne dionnn🙄🤪😂😂
Şarkı hediye ettiğin için teşekkür ederiz. Diğer arkadaşım Nestlesever offline olduğu için onun adına ben cevap yazdım.
@cursedplatoon Umarm iyidir.. rica ederim iyi eglenceler.
24 saattir ulaşamıyorum, sabah cevap yazar inşallah yorumlara.
Cevap
11Cevap
O kadar saçma tanımlar ki... Kadınlar burç muhabbeti yapınca bunlara mı inanıyorsunuz diye burun kıvıran erkekler ortalıkta ben alfayım ben sigmayım diye dolaşıyor 🙃 çok komik.
Komik olması ve biz insanoğlu bu terimlere itibar etmemiz gerçekten koca bir eğlenceden ibaret... o nedenle sonuç olarak komik olan herşeye teşekkürlü mühürümü basmak istiyorum ve hayata her zaman ki gibi gülümsemeyee devam ediyorum, edeceğimm... belki çok uzak biryerlerde birilerine ilham vermiş olurumda günü iyi geçer🥰😇
Şeker kağıdı gibi bir insan değilim maalesef ben sadece gülüp geçiyorum 😅 yine de güzel düşünce 👍
Kadının peşinden koşan değil, koşturan.
Abazan olmayan, iradeli. Kaybetmekten korkmayan, özgüvenli, yöneten, baskın olan vs vs vs.
Türkçesi kızların eziyet çekmek için bile isteye peşimden gittiği it kopuk tayfasına denir :)
Alfa zorba olmadan usta olan bir adamdır, karizmayı sağ duyuyla birleştiren, zorla değil, örnek olarak liderlik eden👍🏻
Baskın demek ama bu baskınlığı her alanda olan
Aklı başında iradeli yonetilmeyen yöneten karakter
Artist herifler iste :)
@Adil Yıldırım gibimi🤔😍😅
Bu adam kim bilmiom ama bundan olsa olsa komedyen olur :)
Senin gibi slklari kandirir iste yok yasam kocu :) hahaah
Sesli mesaj birakim
Ne bileyim ben takılmam öyle şeylere
Ben işte, alfa erkek ben oluyorum.😂😈
Farkı
Moda diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?