Zeki, dürüst, nerde nasıl davranılması gerektiğini bilen, ve son olarakta Mevlana'nın bir sözü ile örnekleyecek olursam; "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum zanneder" sözü ile de kaliteli bir insanı tanımlamak mümkündür.
Bir insanın kaliteli olduğunu nasıl anlarsınız? Cevap; bu yaptığım açıklamadan kolaylıkla anlaşılabilir ne kadar kaliteli olup olmadıkları zaten.
Katili insan kendi rengini kolay belli eder mi? Cevap; evet, kaliteli bir insan rengini kolay belli edebilen bir insandır.
Çevreniz de kaliteli diyebileceğiniz insanlar var mı? Cevap; Hayır çevremde kaliteli insanların var olduğunu düşünmüyorum.
Peki siz kaliteli bir insan olduğunuzu düşünüyor musunuz? Cevap; Kendimi övmeyi hiç sevmem. Bu yüzden verecek olduğum cevabı övgü niteliğinde algılama ama evet, kaliteli bir insan olduğumu düşünüyorum.
Diger sorularin cevabida ayni kapiya yoruma cikar. Kimse ben kalitesizim demez.. bu soruya cevap vermeye gerek gormedim. Evet etrafimda kaliteli insanlar var. Onlarda olmasa zaten hepten cekilmez olur..
En İyi Cevaplar