Kişilik & Karakter Ailenize bağlı mısınız yoksa bağımlı mısınız? Doreamon123 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bağlı Bağımlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🌟 Ailenize bağlı mısınız yoksa bağımlı mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır onları hiç sevmem.. 0 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl C) hiç biri. Sadece sevgim ve saygım var. Fikirlerini tartar yine kendi kararımı kendim veririm 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ailemi çok seviyorum iyi ki varlar Allah yokluklarıyla imtihan etmesin🙏 1 0 Yorumla
Gamsızmaviii Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ailem dışında herkes gidebilir ailemin ölene kadar yanında peşinde koşarım koşacağım 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bağlı. Severiz görüşürüz hep desteğiz ama herkes kendi evinde kendi düzeninde 0 0 Yorumla
MuammerCan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl kısaca ailemle kalıyorum ctarbucks dan eve evden ctarbucks'a seneye üni üni Ctarbucks ev üni böyle bir alan oluşturdum sanırım baglıyım :) 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evli çocuklu olunca bağımlı oluyorsun 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Aileyle yasamiyom 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır onları hiç sevmem..
C) hiç biri. Sadece sevgim ve saygım var. Fikirlerini tartar yine kendi kararımı kendim veririm
Ailemi çok seviyorum iyi ki varlar Allah yokluklarıyla imtihan etmesin🙏
Ailem dışında herkes gidebilir ailemin ölene kadar yanında peşinde koşarım koşacağım
Bağlı. Severiz görüşürüz hep desteğiz ama herkes kendi evinde kendi düzeninde
kısaca ailemle kalıyorum ctarbucks dan eve evden ctarbucks'a seneye üni üni Ctarbucks ev üni böyle bir alan oluşturdum sanırım baglıyım :)
Bağlıydım, bağımlı oldum
Evli çocuklu olunca bağımlı oluyorsun
Evcimenim
Aileyle yasamiyom
Bağlıyım ya