Evett gerektiği yerde gerektiği zamanda vazgeçiyorum en önemlisi benim kendime olan saygım.. onu asla kaybedemem... vazgeçtim olmuyorsa zorlamanin bir anlamı yok sonunda üzülen taraf ben oluyorum artık üzülmek istemiyorum... deyip kapattım vazgeçtim..
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Evet ben gerektiği zaman vaz geçebiliyorum her şeyden ama burada benim için önemli olan şey vaz geçmeli miyim? yoksa devam mı etmeliyim. eğer bir şey bana zarar veriyorsa ve hiç bir şekilde faydası yoksa zaten direk vaz geçerim. ama eğer zararlarının yanında bana fayda da sağlıyor ise o zaman devam ederim çünkü faydası çok ki ya da beni mutlu ediyor ki devam ediyorum. kısaca ne istediğimi bildiğim için de zor da olsa vaz geçebilirim bazen çünkü vaz geçmek gerekiyor.
Yani şartlar bunu gerektiriyorsa bırakmak lazım gidene dur dememek güzel bir erdem. Karşındaki insanın sana saygısı ve sevgisi kaşmadıysa, iletişim çıkmaza girdiyse, karşılıklı kırmızı çizgilere basılmaya başlandıysa ısrar etmem aptallıktır.
Evet, vazgeçerim. Elimden geleni yaptıysam ve artık boşa uğraş olmaya başladıysa direkt vazgeçerim. Zamanımız, hayatımız çok kıymetli. Bunun farkındalığı ile yaşamalıyız.
çoğunluk vazgeçemediği için üzülüyor. sorumluluğu karşı tarafa atıyor ama vazgececek cesareti olmadığı için suçlu kendileridir. bağımlılık değiil cesaretsizlik sebebi
Bende vazgecemiyorum gerektiginde. Maalesef hayat bunu acida olsa karsi taraftan gosteriyor anca bu sekilde vazgecis oluyor. Birini sevdimi tam severim
Vazgeçemediğimde arkadaşlarıma anlattığımda onlar vazgeçiriyor 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gerektiği yerde gerektiği gibi,, doğru yerde vazgeçebilmek bazen hayat kurtarır derler... Bazı şeyleri zorlamanın zarardan başka getirisi olmaz bu yüzden evet, ne demiş şair; zor olsada vedalar bazen gitmek gerek...