Kişilik & Karakter Yaşam döngünüz nedir? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Uyumak, çalışmak, kedi sevmek, dışarı çıkmak ve uyumak. 😃 Yaşam döngünüz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Yaşam döngüm yok şu an için. ama fotoğraf da ki yazı beni temsil ediyor aynısı diyebilirim. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Uyumak yemek yemek spora gitmek eve gelmek arada bazen arkadaşlarla dışarı çıkmak bitti bu kadar kdkfkfk 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Uyandıktan sonra mı koyuyor yoksa uyumadan öncemi ben tam olarak anlamadi tabloyu😂 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Uyandıktan sonra ve uyumadan önce 😃 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Monoton değil valla hayatın hızına yetişemiyorum ben çok yoruluyorum 0 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yemek, uyku gibi durumlar harici çalışma ve arkadaşlarımla görüşme ile geçiyor döngüm genelde 0 0 Yorumla
Barş2122 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Benim de hayyata üç seçeneğim var çalışmak çalışmak çalışmak 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir kedim bile yok 🙄 0 10 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Almazsan olmaz tabi Yorumla u lotus-patra +1 yıl Senin kedilerin cinsiyeti ne? Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Scotish GoldBritsh ile Ankara kırmasıSarmanTekir Yorumla u lotus-patra +1 yıl Cinsi demedim be iyi oku 🙄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hee o zaman şöyle diyimDişiErkekErkekDişi 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Dişi ve erkek varsa söyle onlara bana minnak bir kedi yapsınlar 🙄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hepsi kısırlaştırıldı maalesef 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Oha hayvanların cinsel hayatına neden müdehale ediyorsun 😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Mividolarına sahip çıkamıyorlar ondan 😂😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl 😂😂 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Araya manitayi da zor sıkıştırıyorum 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uyumak uyanmak 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İş ev, ev iş.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaşam döngüm yok şu an için. ama fotoğraf da ki yazı beni temsil ediyor aynısı diyebilirim.
Uyumak yemek yemek spora gitmek eve gelmek arada bazen arkadaşlarla dışarı çıkmak bitti bu kadar kdkfkfk
Uyandıktan sonra mı koyuyor yoksa uyumadan öncemi ben tam olarak anlamadi tabloyu😂
Uyandıktan sonra ve uyumadan önce 😃
Monoton değil valla hayatın hızına yetişemiyorum ben çok yoruluyorum
Yemek, uyku gibi durumlar harici çalışma ve arkadaşlarımla görüşme ile geçiyor döngüm genelde
Benim de hayyata üç seçeneğim var çalışmak çalışmak çalışmak
Bir kedim bile yok 🙄
Almazsan olmaz tabi
Senin kedilerin cinsiyeti ne?
Scotish Gold
Britsh ile Ankara kırması
Sarman
Tekir
Cinsi demedim be iyi oku 🙄
Hee o zaman şöyle diyim
Dişi
Erkek