Selam ♾️ En çok ihtiyaç duyduğunuz anda en çok istediğiniz kişi veya mutluluk, daha sonra gelirse bir anlamı kalır mı sizin için. Yoksa her şey zamanında mı güzeldir. veya ne olursa olsun o duyguyu geç de olsa yaşamak mı güzeldir.

Selam ♾️ En çok ihtiyaç duyduğunuz anda en çok istediğiniz kişi veya mutluluk, daha sonra gelirse bir anlamı kalır mı sizin için. Yoksa her şey zamanında mı güzeldir. veya ne olursa olsun o duyguyu geç de olsa yaşamak mı güzeldir.

Zamanında çok istediğim biri yollar sonra unuttuğumu anlayınca aşırı pişman oldu tekrar denemek istedi, ama bende hiç bir şekilde heves be istek kalmamıştı asla tekrar sevemedim onu
Her şey zamanında güzel. Heves dediğimiz şey çok anlık bişey insanın hevesi kaçtı mı hiç bişey eskisi olmaz o kadar net. Mutluluk verebilir ama kaliteli bir mutluluk vermez..
Mutluluk zamansızdır ne zaman nerede geleceği belli olmaz yeterki gelsin baş göz üstüne.
Rica ederim :)
Ben vazgeçtikten sonra is bitmiştir. Ama sorun şu ki kolay pes etmem 🥲
Eig için teşekkür ederimm 🦋
Rica ederim ne demek 🧚♀️
🥰😇
Cevap
10Cevap
Vazgeçiyor gibiyim, izin verme 🧡
Zamanında her şey güzel sonra hevesim gitti mi gidiyor...
✨🧡
Zamanında gelmeyen sonrasında değerini kaybetmiş oluyor.
Teşekkürler
Rica ederim
Mutluluk her şekilde mutlu eder belli zamanı olmaz. Ne zaman yaşanması gerekiyorsa o zaman yaşanır.
Teşekkürler
Bir şeyin belli bir zamanı olur gelirse iyi olur gelmedikten sonra belli bir yerden sonra o istenilen şeyin gelmesi o kadar da önemli olmuyor.
Bunu birebir yaşadım. Evliligimin ilk yıllarında beklediğim mutluluğu son zamanlarda yaşatmaya çalıştı eşim ama zerre bisey ifade etmiyordu benim için
Gelsin de ne zaman gelirse gelsin..
Teşekkürler
Hevesim kalmaz ama yine mutlu olurum , sadece beklediğim andaki kadar iyi hissettirmeyecektir.
Her şey zamanında güzel tabii ki ama geç kalan o şey beni hâlâ mutlu edebiliyorsa yine de o duyguyu yaşamak güzeldir bence..✨
Duruma göre değişir. Ama genelde mutlu eder. Demek zamanı şimdi diye de düşünebilir insan. Belki eskiden olsa bu kadar güzel olmıcaktı
Her türlü mutlu olurum çünkü istediğim zamanda gelmesi belki de benim için iyi olmayabilirdi diye düşünürüm.
Her andan mutlu olmak lazım ne zaman geldiği önemli değil
Heyecanı kalmaz sanırım, soğumuş olurum.. Ufaktan mutlu edebilir belkii..
Anlamı kalmaz üstüne yersiz geldiği için daha da Karamsarlık çöker gibi geliyor
Hayır etmez. İçimdeki heyecan bittikten sonra gelmesin aksine sinirlenirim.
Insan olarak gec gelindiyinde benim icin bitmis oluyor. Coktan unutmus oluyorum. Ama para is basari 🤣 farketmiyor, hep mutlu ediyor
İyiymiş 🤣
Mutluluk hertürlü mutlu eder😅🥳
:D Teşekkürler
Ne demek prens🤣🤣🤜💕🤛
Prenses yaa :D :D :)
Her şey zamanında güzel bence ya
hevesim kaçar
Eder tabi ki neden etmesin
Pek etmez etmiyor da ama yapacak bir şey yok
Geç de gelse mutlu eder
Mutluluk zamansız gelir be A
Eder