Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Evet benim genel olarak doğru çıkıyor yani bir şeyi tahmin ediyorum kesin şöyle olur diyorum ya da bundan dolayı olmuştur diyorum ve genelde hislerimde yanılmıyorum. çünkü gözlem ve analiz yapmak konusunda oldukça iyiyim.
Bazen oluyor, hatta sevgilim olmadığı halde, 4 aya yakındır yazıştığım ve 10'a yakın kez buluştuğum bir kız arkadaşın tatile gittiği şehri nasıl oldu da doğru tutturduğuma anlam vermiş değilim. Henüz Kurban Bayramı tatilinin ilk günü gitmişti.
Şu görselde ki oranlamayı yazan zat-ı muhterem, muhteşem bir çağ vebasını çözüp. Yıkılan yuvaların ve biten güzel ilişkilerin bütün vebalini kadınların kafalarında ki o nöronlara yüklemiş. Maşallah efenim maşallah 😁✨
Görmeyip duymayıp kafanızda yazdığınız senaryolara körü körüne inandığınız için zaten Türkiye'de kadın - erkek ilişkilerinin geneli sağlıksız ilişkiler. Erkekler de masum değil. Her iki tarafın da ciddi hataları var. Erkeklerin en büyük hatası, kadınlara hak ettikleri değerden fazlasını vermeleri.
Durduk yere kurmam, önceki yasadiklarimdan feyz almisimdir, bana biseyleri hatirlatmistir.. senaryo bildiğim gibi ilerlemeye baslamistir.. ki genelde de kurgu montaj dahil anahtar teslim yazarim ve bir bir cikar.. 🤷🏻♀️
Benimde öyle %80 tutuyor fakat kendime hep diyorum "ya ben kötü düşünüyorum ben yanlış düşünüyorum" deyip kendimi kandırıyorum sonrasında kafamda kurduklarım gerçekleşiyor delleniyom