10 üzerinden puanlasak mesela.
İçime şüphe girmesinden korkuyorum artık.

10 üzerinden puanlasak mesela.
İçime şüphe girmesinden korkuyorum artık.

Eskiden de böyle miydi bilmiyorum Cassieee ama geçen yıldan başlayan bir süreçte artmaya başladı ya da ben fark etmeye başladım.
Arkadaşım hep hislerine odaklan derdi ben genelde mantıkçıyım analitik bakarım ama sanki yolun yarısından sonra buralara da bakacağım gibi.
Çünkü garip şekilde ya biz algıda seçici davranıyoruz ya da cidden bir şekilde hissediyoruz. Bende de artarak olmaya başladı.
Ben de önceden hissetsem de yok ya öyle değildir ben yanlış anlıyorum bi şans veriyim diyerek kendi hislerimi geri plana atıyordum. Eninde sonunda da hep o hissettiklerim çıkıyordu ama. Sonra baktım böyle yaparak kendime haksızlık ediyorum mis gibi önsezilerim var niye dinlemiyorum ki dedim ve şimdi dinliyorum ahsgh
Şüphe duymak ve olaylar arasında bağlantı kurarak doğruya gitmek bir sanatsa ben bu konuda çok iyiyim, 10 +1 puanım çünkü bir şeyden şüphe duyarsa beynimde çok hızlı örgü kurulur ve yol açarım gerçekleştiğinde de şaşırmam o nedenle...
Duygularım düşüncelerim inanılmaz dejenere olmuş tahammülsüz kalmışım. her şey ama maalesef nerdeyse hiçbir şey düşündüğüm gibi çıkmıyor genel olarak yanılıyorum kolay kandiriliyorum
Merhaba, ben İrem. Bu tür şüphelerin seni yoruyor, anlıyorum. Bazen içgüdülerimiz doğru olsa da, sürekli şüpheyle yaşamak içten içe bize zarar verir. Kendine biraz zaman tanı ve güvenmeyi öğren. Bu, iç huzurunu bulmana yardımcı olur. Unutma, çoğu zaman iç sesimizi dinlemek önemli, ama dengeli olmak da lazım. Kendine iyi davran, olaylara biraz daha mesafeyle bakmayı dene. 😊
Cevap
16Cevap
Rabbim bana vermiş bu yeteneği 10 üzerinden 15 .. ne dediysem çıktı sayısal oynucam
Bide bunun şey versiyonu et beddua edince tutuyor.. kiz ben erdim mi tovbeest jdjdd
😂😂
Şüphelenmeyi bıraktığımdan beri o kadar rahat yaşıyorum ki
Tam puan veririm bu konuda kendime bir kez sadece bir kez keşke yanılmış olsaydım ama hep haklı çıktım
10 üzerinden 10 kesinlikle şüphelenmiyorsan doğru çıkıyor bu arada ilk önce rüya görüyorum sonra şüphe duyuyorum
Şüpheye düştüysem o artık gerçektir ve oradan hemen kaçarım
Puanlama yapmam mümkün değil. Ancak son 1-2 yıldır bir şeyi hissedip bazı şüphelerim çıkmaya başladı.
Hayat tecrübesi şüphecilik konusunda insanı zirveye taşır. 10 üzerinden 7 diyebilirim..
10 üzerinden 7 diyebilirim bazen iyimser bakıyorum çünkü..
Evhamdır sendeki.
Abdala malum olur. Genelde doğru çıkar.
Şüpheler dogrulari öldürür, o yüzden çıkarım daha iyi
10 üzerinden 9 bu konuda çok iyiyim dir lanet gibi bir şey bende
👍
Hislerim hep doğru çıkar
Neredeyse hepsi çıkıyor
Her zaman doğru çıkmıyor 😅
Çıkmayınca da bi rahatlıyo insan ama 😄
Lan ben seni genç sanıyordum gerçekten 101 olacağını düşünmemiştim 😳
Demek ki doğru çıkmıyor
Şaşırttın yine