Kişilik & Karakter İnsana hasret yaşıyorum ya siz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hem de çok Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnsana hasret yaşıyorum ya siz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Bende sevgi hasreti yaşıyorum. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. bundandır 4 köpek bir kedi 7 tavuk 2 ördek 2 kaz 3 keçi ile beraberim 0 0 Yorumla
mrtztrk48 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben o kadar çok arkadaşım var ama kendimi hala kendimi yalnız hissediyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl sitedeki kızların alayı böyle tek sen değilsin :d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl N8ye böyleyiz Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 900 cevap paylaştı. Sebebi ne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende sevgi hasreti yaşıyorum.
bundandır 4 köpek bir kedi 7 tavuk 2 ördek 2 kaz 3 keçi ile beraberim
Ben o kadar çok arkadaşım var ama kendimi hala kendimi yalnız hissediyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum.
sitedeki kızların alayı böyle tek sen değilsin :d
N8ye böyleyiz
Sebebi ne
İnsan nerde