Kişilik & Karakter Senin hakkında herşeyi bilmek istiyorum. Nereden başlamak istersin? S0NTANG0 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benimle senin hakkında bilmemi istediğin bir şey paylaşır mısın? Senin hakkında herşeyi bilmek istiyorum. Nereden başlamak istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hakkımda bilinecek bir şey yok 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kanka boş ver ya ölümlü varlıklarız işte 1 6 Yorumla S0NTANG0 +1 yıl Bende toprak olmasın, senden bir anı kalsın istiyorum 😉 Yorumla AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ +1 yıl Aman KS de kim bilecek 😄 Yorumla S0NTANG0 +1 yıl Belki bir hayranın, bir takipçin vardır? Yorumla AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ +1 yıl Ne gezer dostum ya 😁 Yorumla S0NTANG0 +1 yıl Umut her zaman vardır. Yeter ki inanç olsun. 😉 Yorumla AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ +1 yıl Eyvallah Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yoruldum anlatamam 1 1 Yorumla S0NTANG0 +1 yıl Ne zaman anlatmak istersen buradayım. Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Nasıl yani 1 2 Yorumla S0NTANG0 +1 yıl Bana senin hakkında bilmemi istediğin bir şey söyle. Yorumla delidayı0234 +1 yıl boş ver gitsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hakkımda bilinecek bir şey yok
Kanka boş ver ya ölümlü varlıklarız işte
Bende toprak olmasın, senden bir anı kalsın istiyorum 😉
Aman KS de kim bilecek 😄
Belki bir hayranın, bir takipçin vardır?
Ne gezer dostum ya 😁
Umut her zaman vardır. Yeter ki inanç olsun. 😉
Eyvallah
Yoruldum anlatamam
Ne zaman anlatmak istersen buradayım.
Nasıl yani
Bana senin hakkında bilmemi istediğin bir şey söyle.
boş ver gitsin