Kişilik & Karakter Korkularınızla başa çıkmayı öğrendiniz mi? ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nasıl başardınız Güncellemeler+1 yıl Çok sıkıcı burası Korkularınızla başa çıkmayı öğrendiniz mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Korkularım kalmadı artık.. 0 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Bi tek yukseklik korkum var onu da aşacagimi hic sanmıyorum.. 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uzak durarak :D En büyük korkum cahil insanlar :D 0 0 Yorumla
Selcuk03406 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Hangi korkular 0 3 Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Herhangi bir korku olabilir Yorumla Selcuk03406 +1 yıl Korkum yok Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Güzel Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Korkularım kalmadı artık..
Bi tek yukseklik korkum var onu da aşacagimi hic sanmıyorum..
Korkularımın üstüne giderek
halen çalışıyorum, üstesine giderek...
Uzak durarak :D En büyük korkum cahil insanlar :D
Hangi korkular
Herhangi bir korku olabilir
Korkum yok
Güzel
Zamanla
Hayır