Kişilik & Karakter Profilsiz ya da fake profilli insanlarla muhatap olmak istemiyorum tüm mesajları siliyorum haksız mıyım? İkizAlev Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana antipatik ve itici geliyorlar..🤷🏻♀️ Güncellemeler+1 yıl Diyip profilimi kaldırıyorum simdi bende Profilsiz ya da fake profilli insanlarla muhatap olmak istemiyorum tüm mesajları siliyorum haksız mıyım? Cevapla Mesaj Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Haklısın tabi ki de 0 0 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Önceden ben de konuşmazdım profilsizlerle ama o kadar yavşayan olduğunu görünce koymamayı gerek gördüm, takılmıyorum yani, mantıklı olanla konuşuluyor 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Bize ne bundan. Kafana göre takıl 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. haklısın 1 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. Bas bas bas engeli… 0 2 Yorumla İkizAlev +1 yıl Kesinlikle öyle yapmalı helede önüne geleni takibe alani Yorumla cursedplatoon +1 yıl Tekrar istek atarsa da şikayet.. Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Aynı ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Haklısın tabi ki de
Önceden ben de konuşmazdım profilsizlerle ama o kadar yavşayan olduğunu görünce koymamayı gerek gördüm, takılmıyorum yani, mantıklı olanla konuşuluyor
Bize ne bundan. Kafana göre takıl
haklısın
Bas bas bas engeli…
Kesinlikle öyle yapmalı helede önüne geleni takibe alani
Tekrar istek atarsa da şikayet..
İticilikten çok özgüvensizlik olabilir
Aynı ben
En iyisi