Güncellemeler
1 yıl
he bir de sey dicektim bu fake hesabin biz mailini sanirim daha sonra degistirdik arkadasimin mailini yaptik da yine bir sey degismedi…
fake hesabimi farkli bir mailden acmistim ve telefon numarasi eklememistim ama sanirim direkt ip adresimi engelliyormus. Neyse ben fakeden engeli yedikten sonra uzun bir sure o hesaba girmedim daha sonra da cihaz degistirdim yani yeni bir telefon aldim bu telefonda da tek main hesabima girdim hic fake hesabima girmedim. İp cihaz degistirdikce degisen bir sey mi oncelikle bunu sormak istiyorum. 2. olarak ip adresimi degistirsem yani vpn tarzi bir sey kullansam main hesabima girsem sonra da tekrar vpn kapatsam falan gorebilir miyimm? Oneri sunun nolurrr
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Instagram'ın engelleme sistemi bazen epey karmaşık olabiliyor, hele ki fake hesaplar meselesinde. IP adresi değişiyor evet, yeni telefon alman da önemli çünkü cihaz bilgileri (device ID falan) de takip ediliyor aslında. Yani sadece IP değiştirmek çoğu zaman engelin kalkması için yeterli olmuyor. VPN meselesine gelirsek, evet VPN ile IP değiştirebilirsin ama sonra kapatınca yine eski IP'ye döner ve engel devam edebilir. En güzeli bence farklı bir cihazda, farklı IP ve yeni bir hesapla denemek olur. Ama en önemlisi güvenlik ve Instagram’ın kurallarına dikkat etmek, yoksa yine kapanır hesabın. Canım, umarım yardımcı olabilmişimdir! Teknoloji biraz zor işte, heh 😅📱✨