Verdiğiniz sözü tutar mısınız? Sizin için verilen söz me derece önemlidir..

Verdiğiniz sözü tutar mısınız? Sizin için verilen söz me derece önemlidir..

Benim için 3n önemli şeydir söz vermek ve tutmak eger birine bir söz verdiysem onun için sonuna kadar çabalarım ve aynı şekilde biri bana söz vermişse karşılığında tutması ona karşı güvenimi arttırır
Evet ben verdiğim sözü her zaman tutarım çünkü benim için bir sözü tutmak her şey demektir karşımda ki insanın bana olan güvenini korumak için özellikle de. bu yüzden de yalana söylememek ve verdiğim sözleri tutmaya dikkat ediyorum her zaman zaten başlangıç da da tutamayacağım sözleri kesinlikle kimseye vermezdim ve ölmediğim sürece de ya da hayat meselesi olmadığı sürece de sözlerimi tutarım kim olursa olsun bana kötülük yapmamışsa tabi ki de
Teşekkür ederim.. 🌸
Rica ederim.. 😊
Müşterilerime verdiğimi pek tutmam mesela malzemeyi yolladın mı derler evet çıktı derim ama külliyen yalan 1-2 saat rötarlı olabilir ama normal arkadaşlarıma sözüm tapu gibidir
Rica ederim.. 😊
Asla tutamayacağım sözleri vermem ve bu konuda çok hassasım. Hz. Ali'nin bir sözü var "Söz ağızdan çıkana kadar o senin esirin, ağızdan çıktıktan sonra sen onun esirisin." sözünü tutamayan yalancı ve adi insandır.
Cevap
23Cevap
Genel olarak evet ama bazı şeyleri unutuyorum yoğunluktan 🙈 bide karşılıklı verilmiş sözler tutulmuyorsa bende tutmam bozarım o sözümü 😄
Aynı ben.. 😅 Bir süreden sonra insanın güveni sarsılıyor..
Tutamayacağım sözleri asla vermem. Söz verince karşındaki insana bir güven vermiş oluyorsun. Bu güveni sarsmak istemem
En önemli şeydir sözünün tutulması, en tahammül edemediğim şeydir tutmamak, hatta kırmızı çizgimdir.
Yerine getirmemek için "Söz" mü verilir yahu
Ya yapamam, olmaz derim ya da söz vermişsem yaparım.
Çoğunlukla tutarım. (Bu konudaki kendimi geliştirmem gerekiyor.)
Evet tutarım. Sözünde durmak benim için önemli bir konu.
Verilen söz benim için önemlidir, tutarım...
Kolay kolay söz vermem verirsem muhakkak yaparım
Benim için söz çok önemlidir. Verdiğim sözü tutmaktan ziyade tutamayacağım sözü hiç vermem.
Tutarım şayet şartlar müsait olamazsa gönlünü alırım söz verdiğim kişinin
Tutmaya çalışırım
Tutarım, bu konuda baya hassasım..
Tutarım evet
"Sözünü tutmamak" ve "yalan söylemek" aynı şey
verildigine göre..
tutarım, takıntılı insanım bu konuda :)
Elimden geldiğince evet
tutarım tutmayanı da gondiklesinler derim.
Gelgitlerdeyim en acı söz benim için
Tutarım
Her zaman tutmaya çalışırım
Soz vermişsem sayet olmezsem yaparim
Tutamıyorsak o söz değildir..
Tutarım
Tutarım. O yüzden söz vermiyorum kimseye
ᴇᴠᴇᴛ sᴏ̈ᴢᴜ̈ɴᴜ̈ ᴛᴜᴛᴍᴀʏᴀɴᴀ ᴅᴀ ɢᴜ̈ᴠᴇɴᴍᴇᴍ
Tutmadıysam ölmüşümdür.
tutamayacağım sözü vermem
Evet tutmaya çalışırım
Durumlara bağlı.