Verdiğin sözü tutar mısın yoksa söz verdim ama maçam yemedi deyip kaçar mısın?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Verdiğin sözü tutar mısın yoksa söz verdim ama maçam yemedi deyip kaçar mısın?

Verdiğim her sözde dururum. Tutamayacağım söz vermem kimseye. Ama ben sözümü tutarken, söz verdiğim kişi bunun değerini bilmiyor ve beni kıracak her hangi bir şeyler veriyorsa işte o verdiğim sözün bir hükmü kalmaz.
Verdiğim sözleri her zaman tutuyorum. eğer bir insana söz vermişsem ne olursa olsun o sözü yerine getiririm. çünkü bir insanın bana güven duyması benim için önemli bir şeydir. zaten eğer yapamayacağım bir şey olursa bunu baştan söylerim yani ya sözümü tutarım ayda söz vermem.
Peşinen EİG
Teşekkür ederim abi:)
Evet herzamannn. söz ağızdan çıktımı yapılmalı diye düşünüyorum ama günümüzde insanların sağı solu belli olmadığı için bir öyleler bir böyle kimseye güven kalmadı. belki de ben herkesin kendim gibi olmasını istiyorum ama olmuyor maalesef.
Kesinlikle tutarım tutana kadar içim rahat etmiyor insanlara güvenmiyorum ama bana güvenmelerini sağlamam hoşuma gidiyor mesela birinin eşyası bende kalsa bile veririm herkes böyle değil maalesef
Bu konudaki hassasiyetini beğendim. İnşallah hiç değişmez.
Cevap
12Cevap
Verdiğimiz sözün değeri yitirilmemişse tutarım.
Eğer söz vermişsem asla geri dönemem bu yüzden her konuda söz vermem zaten. Bakarız demişsem kaçabilirim 😂
Bugün yine çok radikal kararlar aldım muhtemelen uygulamam ama olsun önemli olan düşünmemdi 🤣😂 başkasına verdiğim sözü kesinlikle tutarım bu konuda çok hassasım ama kendim için aynı şeyi yapamıyorum
Eski sevgilime söz vermiştim ona seni hiç bırakmayacağım dedim ama ayrılan taraf o oldu o yüzden ona verdiğim sözü tutamadım ve ayrılmak zorunda kaldım
Evet, elimden geldiği kadar bir söz verdiysem tutarım
Olağanüstü bi durum yoksa tutmaya çalışırım
Verdiğim sözleri mutlaka tutarım ya da tutmak için elimden gelen çabayı sarf ederim. Söz vermişsem mantığıma uygun ve olabilir koşulları barındırıyordur mutlaka. Yoksa olmayacak bir konu için söz vermem.
Vermediğim sözleri tutuyorum. Çoğu zamanda unutuyorum. Hatırlatma yapılması lazım. Yoksa aklıma gelmiyor.
Tutamayacağım sözü vermem, böylelikle ne karşı taraf üzülür ne de ben mahcubiyet duyarım
Tutarım verilen sözler tutulmalı güven açısında
Evet zaten hayatım boyunca tutmayacak olduğum sözü vermedim
Mümkün mertebe verdiğim sözü tutarım. Tutamayacağın sözler vermem
Tutmaya çalışıyorum bazen tutamadığım oluyor elbette istemsizce oluşan etkenlerden dolayı.
Evet söz verdiysem ne yapar ne eder tutarım buda benim kisiligimdir daima
Şartlar değişmediyse tutarım. Misal aramız iyiken söz verdim ama kavgalıyız. Tutmam söz falan
Tutarım ama tutamadığım zamanlar oldu.
Ölmediğim sürece tutarım
Sözümün arkasında olurum eğer söz verdiysem kesin tutarım.
Tabiki de yoksa söz vermem
Tutarım
Yapamayacağım sözünü vermem😂
evet verdiysem tutarım
Yapabilirsem yaparim yapamazsam yapamam
Canım pahasına da olsa tutarım
Yüksek ihtimalle evet tutarım
Söz verdiysem tutmaya çalışırım
Elimden geldiğince tutmaya çalışırım.
Söz senettir bnde
Evet tutamayacagim sözü vermem çünkü
%99 tutarım. Daima istisna payı vardır.