Bana yardımcı olabilecek biri var mı? Bilgisi olan? Detay aşağıda?

Özet geçeceğim

Köyde yaşıyoruz babam geçen sene öldü ev mahkemesi vardı temize gönderdik 3 gün önce temizden geri geldi iki halam ve Bizim üstümüze geçti 7 kocalı Hürmüz çirkef halam ben hakkımı satmam bu evden çıkmam diyor sız ablamın hakkını alın oturalım beraber diyor. Annem halamdan korktuğu için öteki halamın hakkını almak istiyor yine cirkeflik yapar diye ki yapar yaparsa yapsın umrumda değil ben istemiyorum onunla yaşamak hakkımızı alalım çıkalım o evden diyorum.

Sorum şu eğerki annem kardeşim hakkını satmak isteyen halamın hakkını benim imzam olmadan alabilir mi? Ben imza atmak istemiyorum annem benim kardeşimin yani bunun olması için ucumuzun imzası mi gerekli bilen biri varsa beni Aydınlatsin
Güncellemeler
+1 yıl
25 yaşındayım evde beraber oturalım diyen halam dul iki tane oğlu var biri 12 diğeri 22 yaşında çocukları çalışmıyor çalışmadığı gibi bide benden iyi yiyip iyi giyiyor halam diyor bizim durumumuz yok çocukları hırsız halm kavgacı herşeyimizi kullanıyor çamaşır makinesi bozuluyor hop bizim makineye iki üç ay kullandı yaptırdı en sonunda
Güncellemeler
+1 yıl
Babam kahrına öldü zaten yine ben özet geçtim size bize yapmadığını bırakmadı. A Z ye anlatsam agızınız açık kalır her book var anlayacağınız. Bı yakamizdan düşmedi sinirden ağlıyorum kaç yaşına geldim bı odam olmadı huzurumuz olmadı babam ev yüzü göremeden öldü ona yapmadığını bırakmadı çok şeyler varda sadece tek istediğim ondan kurtulmak
Bana yardımcı olabilecek biri var mı? Bilgisi olan? Detay aşağıda?