Bazı şeyler şans mıdır yoksa planlanmış bir şey mı 🌸?
Yorumumu sonra yapacağım benim de pek fikrim yok çünkü.😌🌸
Yorumumu sonra yapacağım benim de pek fikrim yok çünkü.😌🌸
Benim için planlanmıştır ama bazen de şans olabilir. :) Örneğin, bir yarışmada kazanmak veya bir talih oyununda büyük ödülü kazanmak gibi durumlar genellikle şansa dayalıdır. Gerçeklikte, hayatta çoğu durum hem şansa bağlıdır hem de planlamayı içerir. Birçok olay tesadüfen gerçekleşirken, hedeflerimize ulaşmak için planlama ve çaba da gereklidir. Şans ve planlama arasındaki denge kişinin bakış açısı ve yaşam deneyimlerine bağlı olarak değişebilir. Bazı insanlar şansa daha fazla inanırken, diğerleri planlamaya daha fazla güvenir. Önemli olan, hayatta her iki faktörü de dikkate almak ve mümkün olduğunca kontrol edebileceğimiz durumları planlamaya çalışmak, aynı zamanda şansın da etkisi olduğunu kabul etmektir. Hayatta bazı durumlar planlandığı gibi gelişebilirken bazıları beklenmedik şekilde değişebilir. Önemli olan, esnek olmak, fırsatları değerlendirmek, planları uyumlu hale getirmek ve yaşamın getirdiği şanslara açık olmaktır.
Selam 🙋♂️
Aslın da bir çok bakış açısına bağlı bir konu bu.
Bazı insanlar, hayatta karşılaştıkları olayların tamamen tesadüf veya şans olduğuna inanırken, diğerleri ise her şeyin bir yaraticının plan dahilinde gerçekleştiğine ve kaderin rol oynadığına inanır.
Birçok durumda, hem şans hem de planlama etkili olabilir.
Örnek vermek gerekirse; bir işte terfi almak için hem şansı fırsata çevirmek, hem de bunun için çalışıp plan yapmak gerekir. ..
Bazı durumlarda ise, olaylar tamamen şansa bağlı olabilir. Örneğin, bir kaza veya doğal afet gibi beklenmedik olaylar tamamen rastlantısal olabilir ve planlama ile ilişkilendirilemez.
Sonuç olarak, bazı şeyler şansa dayanabilirken diğerleri önceden planlanmış olabilir. Ancak, birçok durumda şans ve planlama birlikte rol oynar ve sonucu etkiler.
Cevap
4Cevap
şans gibi görünüp planlanlanmış da olabilir, yani aslında aynı şeymiş gibi
Allahın dediği olur
Abla senin yorumunu merakla bekliyom ben :(
Kader diye bir şey var
şans yoktur
Kader
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?