1. Para
2. Edindigim başarılar
3. Edindigim tecrübeler
4. Umutlarim
5. İnancim
6. Babamın destekleyici sözleri
7. Hayallerim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lise de arkadaşlarım beni tembellikle suçluyorlardı. Ama herkes ygs de baraj altında kaldı Bi tek ben baraj geçmiştim. Onun için mezuna kalıp Marmara iletişimi kazandım. şu an halkla ilişkiler uzmanı olarak bir firmada çalışıyorum.
Akran zorbalığı tetiklemis gibi seni. başarıların daim olsun 😊👍
Akran zorbalığından ziyade akran ilgisizliği djdkkd. O zaman rahmetli babamda para yoktu. Otomatik olarak hem okuyup hem çalışıyordum onun de pekte arkadaşım yoktu
En azından şımarık büyümemissin.. erken atılmışsin hayata
Erkenden De yaşlandık.
Beni motive eden şeyler aşkı bulma duygusu bir gün ben de sevilmek istiyorum yani bir kadının en çok sevdiği kişi olmak bir kadının beni düşünmesi ve beni sevmesi. aslında yaptığım her şeyin amacı bu şu an için. bunun dışında bir de başarma Arzum var çünkü başardığım zaman amaç edinmiş olurum ve yeni bir şeyler başarmak için daha çok çalışırım kısacası.
Bana görede başarı en tahrik edici şey 👍
Kesinlikle abla :)
Teşekkür ederim abla :)
Açıkçası hiç düşünmeden üçüncü şıkkı yediğin tecrübeler alarak işaretledim çünkü insanlar gerçekten artık olduğunu ve karakterde olduğunu çok güzel çözüyorsun.
Azim
Cevap
14Cevap
Ablamın desteği ve beni devamlı on plana çıkarması her konuda yardım etmesi cinsellikte olsa
Aile önemli bir faktör.. ne güzel 👍😊
Tabiki iyi ki böyle bir ablam var
Fakir bir hayatım vardı hersey bir balonla basladı cocukluğum berbattı çöpten bulduğum yiyecekleri yedim çok kötü ve zor günlerdi şimdi cok sükür rabbim helalinden çalışmayı ve yasamayı nasip etti
Hiç gelişine yaşadım hep. Ben kısmetten başka hiçbir şeye inanmam. Çalışacaksın ve kismetin olan seni bulacak.
Edindiğim başarılar ancak!!! En önemli destek rahmetli Baba'mdan gelmiştir
Statu beni tahrik etti paranim kolesi degilim. Ama statu karsisinda aldigim tepkilere bi yükselmedim değil
Beni en motive eden şey dünyanın yalan olduğu, bir gün hepimizin ölecek olacağımız oldu genelde
Hayallerimi hedef edinmekten ötesi yok nett ✔️
Bu soru nasıl cinsel yasama gelmis 😂
Ben de anladım 😊 tahrik kelimesinden sanırım
Otomatik bir programdır.. cinsellik içeren kelimeleri o kategoriye atıyor sanırsam 😊
Bir seçenek daha var yediğim kazıklar 😀
Tecrübe seçeneği olabilir 👍
Bunlar, keşke yaşanmasıydı keşke hiç insanları tanımasaydım dedirten cinsten. Bazen bilmemek gerçekten mutluluk..
Muassır medeniyetler seviyesine ulaşmak.. 😄
Tecrübelerim ve inancım
Insanoğlunun haya dünyası
Edindiğim tecrubeler
Umut önemli
Paraaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?